Jump to content

Fortron 500 ή Tagan 480???

Braveheart

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον περασα μια βολτα απο το site της multirama να δω τι τιμες παιζουν για τα τροφοδοτικα αλλα κατεληξα σε διλημα.

Τροφοδοτικο Fortron Bluestorm 500 ή τροφοδοτικο Tagan TG480-U01 w/PCI-X Connector? Η τιμες και των δυο ειναι ιδιες.

Λοιπον το συστημα απαρτιζετε πανω κατω απο

msi k8n sli platinum

2x6600gt extreme version

2x512 kingston

120ari maxtor

και σε περιπου 3-4 εβδομαδες θα αγορασω τελικα τον athlon64 x2 4400+

Τελος με ενδιαφερει το overclocking και θελω να αντεξει το τροφοδοτικο.

Πιστευω και τα 2 καλα ειναι αλλα πειτε ποιο ειναι το καλυτερο :)

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη (OCTech).

Τουλάχιστον για τα Fortron δεν έχουν ακουστεί άσχημα σχόλια όσον αφορά την αξιοπιστία τους. Αντίθετα τα Tagan απέκτησαν κακό όνομα στο παρελθόν.

Θα προτεινα κι εγω fortron μιας και τα tagan εχουν κακη φημη οπως αναφερθηκε πιο πανω...

πω πω μη μου βαζετε αλλα διληματα τωρα. Ποσο κανει το enermax αυτο που αναφερατε παραπανω και που μπορω να το βρω? (multirama και plaisio δεν προσεξα να εχουν τετοια μαρκα)

Enermax forever!!!

Και εγω Enermax προτεινω. Το εν λογω τροφοδοτικο δινει πολυ καλες τασεις ακομα και οταν εισαι με OverClocked συχνοτητες

Το είπες ήδη παραπάνω....

Μπορείς να χρησιμοποιείς και το πλήκτρο edit, αν θες να αλλάξεις/συμπληρώσεις κάτι.

Εντός 24 ωρών, το edit δουλεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.