Jump to content

Χωρίς Θόρυβο στα 150€

cakrit1442169096

Recommended Posts

Με ενδιαφέρει κάποια VGA κοντά στα 150€, σε AGP.

Το θέμα είναι οτι θέλω μία κάρτα με όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο. Παίζει βέβαια να βάλω και το Vga block της zalman από το reserator.

Απλά με προβληματίζει οτι στις περισότερες βλέπω κάτι γαϊδούρια συστήματα ψύξης, και δεν ξέρω αν θα αρκεί να ψύξω την gpu ή θα θέλει και για τις μνήμες.

Δεν με ενδιαφέρει το o/c, απλά θέλω όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο σύστημα.

Ακούω γνώμες.

(θα προτιμούσα να είναι από κάποιο online shop και κυρίως από eshop, plaisio)

GIGABYTE GEFORCE 6600GT 128MB PCI-E DVI TV-Out SILENT PIPE RETAIL

Κανει 23 ευρω πανω απο την τιμη που εθεσες αλλα εχει πολυ καλες επιδωσεις και ειναι εντελως αθορηβη.

Αν νομιζεις οτι ειναι πολλα τοτε παρε μια με παθητικη ψυξη και χαμηλωσε τις στροφες απο το προγραμα της καρτας (πχ ATI tool αν επιλεξεις καρτα με ΑΤΙ chip).

Παρε οτι καρτα θες, βαλε αυτο και θα εισαι αρχηγος.

Φίλε μου αν είναι να βάλω άλλη ψύξη εκτός αυτής που έρχεται η κάρτα, σίγουρα θα προτιμήσω το νεράκι. Όπως έγραψα και παραπάνω έχω το reserator και το να αγοράσω το vga block το θεωρω καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη παθητική ψύξη (φυσικά με την λογική οτι δεν θα γίνει oc, άρα δεν θα χρειαστώ ψύξη για τις μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.