Jump to content

Βασεις στηριξης σε τοιχο για οθονες

Hemispasm1442169066

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια :)

Γνωριζει κανεις που μπορω να κοιταξω για βασεις στηριξης σε τοιχο για τηλεορασεις LCD/Plasma απο 32' ως 42'? Στα αντιστοιχα μαγαζια οπου πωλουνται πχ carrefour/kotsovolos/mall/markt δεν εχουν ιδεα.

Καλο θα ηταν να μου εδινε τη δυνατοτητα να μπορω να τη γυριζω λιγες μοιρες.

Εχεις βρει εκει? Δεν εχω κοιταξει και θα το κανω αλλα μου φαινεται δυσκολο να βρω εκει - θα πρεπει να υπαρχουν βασεις στηριξης ειδικες σε καθε μοντελο ή ειναι ψιλο - "unisex"?

Προσωπικά σε μία τόσο σεισμογενή χώρα όπως η δική μας, δεν θα αναρτούσα κάτι τόσο ακριβό σε τοίχο.

θα συμφωνησω κι εγω.επειδη το ειχα κοιταξει κι εγω αυτο το ενδεχομενο,τελικα πηρα ενα επιπλακι για την 32" Lcd.ειναι και θεοβαρη για να την ανεβασω στον τοιχο.

Πιο πιθανο ειναι να πεσει ολοκληρος ο τοιχος, παρα η βαση.

Aπολυτα σωστος

Η βαση δε καρφωνεται στο τοιχο για να πεσει

Βιδωνεται

Οποτε για να πεσει πρεπει να πεσει ο τοιχος ολοκληρος

Νακας ειναι μακραν η καλυτερη λυση

Απο εκει πηρα και εγω τη δικια μου για τη 19'' tft οθονουλα μου!

Προσωπικά σε μία τόσο σεισμογενή χώρα όπως η δική μας, δεν θα αναρτούσα κάτι τόσο ακριβό σε τοίχο.
Yep οπως ειπαν και τα παιδια πιο κατω, οταν κατι στηριζεται με 3-4 ουπες στο τοιχο δεν ειναι δυνατο να πεσει σε ενα σεισμο παρα μονο αν ο ιδιος ο τοιχος επηρεαστει δομικα - και για να φτασει σε αυτο το σημειο πιστεψε με η τηλεοραση θα εχει ηδη πεσει απο το επιπλακι πολυ νωριτερα :)

Btw ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια - κοιταξα στο site του Νακα αλλα δε βρηκα κατι για 32' LCD αλλα θα παρω και τηλεφωνο. Θα κοιταξω και στο ΙΚΕΑ - thanx guys :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.