varelasj Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Οποιος εχει το χρονο και τη διαθεση ας ριξει μια ματια στο παρακατω link να μας πει τη γνωμη του για το τι θα ηθελε να ρωτησει τον Terry Makedon. Το link ειναι απο το the-core. Click Here. Eυχαριστω ! PS: Για οσους δε γνωριζουν ο Terry Makedon (Λευτερης Μακεδονας) ειναι ο senior product manager of software της ATI.
dellman Μάρτιος 25, 2006 #5 Μάρτιος 25, 2006 Τελικά δεν σου φαίνεται Πάνω αριστερά closed Μάλλον πρέπει να αλλάξω γυαλιά
varelasj Μάρτιος 25, 2006 Author #6 Μάρτιος 25, 2006 Παιδια δεν ξερω αν ειδατε την ημερομηνια του thread .
panoc Μάρτιος 25, 2006 #7 Μάρτιος 25, 2006 εχμ ναι... αλλά γιατί το εβγαλε στα new posts μου?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
varelasj Μάρτιος 25, 2006 Author #8 Μάρτιος 25, 2006 εχμ ναι... αλλά γιατί το εβγαλε στα new posts μου????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Αυτο δεν μπορω να το γνωριζω εγω .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.