Necro Νοέμβριος 27, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 ναι , απλα θα του πω να τα στειλει στην οκταβιτ γιατί αυτός είναι και ****.......ξέρω τι λες , απλά έχω ξοδέψει τόση ώρα στην ''επιδιόρθωση'' του το τελευταίο μήνα που δεν έχω κουράγιο για τπτ....θα τα πούμε απο msn.....αμα είναι να κάνω κάτι δραστικό, θα φύγουν για rma:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 27, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αχ ρε Θεόφιλε, τπτ δε σου ξεφεύγει γμτ.....τώρα τελείως στο άκυρο δε δουλεύει ο ήχος....αύριο κιόλας τη κανει για rma.....είμαι πεπεισμένος πως τα χει φτύσει η μητρική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio1442169075 Νοέμβριος 27, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 απο τα προβληματα που δεν ευχεσε ουτε στον ...εχθρο σουτα mobo probs μπορουν να σε τρελανουν 'προετοιμασε ' την καταλληλα και πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 28, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 το πρόβλημα με τον ήχο άκυρο...θα φύγει ωστόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio1442169075 Νοέμβριος 29, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Necro{Demon} εισαι ετοιμος για R M A ?εχω ενα καλο νευροχειρουργο! ! ή εσυ ή εμεις ..........καποιος θα φυγει απο τη μεση!!ελεοςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 29, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 ....δε ξέρω αν αξίζει το κόπο......το pc κανει ενα πρόβλημα τώρα πια μόνο στο cs source......δε θα το στείλω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.