Jump to content

Sempron o/c!

kbilly13

Recommended Posts

Πριν λίγο καιρό έφτιαξα για τον αδελφό μου ένα συστηματάκι βασισμένο στη μητρική Chaintech ZNF3-250 nForce3 και σε ένα Sempron 2800+ (1600ΜHz). Είπα ότι κρίμα είναι να μην τον δοκιμάσουμε λίγο και έτσι κατάφερα να τον φτάσω στα 260*8=2080MHz. Ξέρω ότι πάει παραπάνω αλλά δεν θέλω να τον ζορίσω γιατί είναι με την μαμά ψύξη.

Βρε σεις τι εννοείτε είναι με μαμά ψύξη και δε θέλετε να τον πιέσετε? Σας έδειξε ο επεξεργαστής να κουράζεται? Μήπως ανέβασε καμιά θερμοκρασία.? Στην πρεσχοτούπολη νομίζετε ότι βρίσκεστε?. Αν βγάλετε την ψύκτρα ο επεξεργαστής σας θα βγάλει 3dmark απλά αν τον φυσάτε κάθε 1 λεπτό. Μιλάμε για παγάκια ειδικά με μαμά ρεύμα. Δώστε του εκεί να καταλάβει!!!!

Βρε σεις τι εννοείτε είναι με μαμά ψύξη και δε θέλετε να τον πιέσετε? Σας έδειξε ο επεξεργαστής να κουράζεται? Μήπως ανέβασε καμιά θερμοκρασία.? Στην πρεσχοτούπολη νομίζετε ότι βρίσκεστε?. Αν βγάλετε την ψύκτρα ο επεξεργαστής σας θα βγάλει 3dmark απλά αν τον φυσάτε κάθε 1 λεπτό. Μιλάμε για παγάκια ειδικά με μαμά ρεύμα. Δώστε του εκεί να καταλάβει!!!!

Εννοούμε ότι ο επεξεργαστής βρίσκεται σε ένα κλειστό κουτί χωρίς άλλα coolers να υπάρχουν σε αυτό ώστε να φέρνουν κρύο αέρα από έξω στο εσωτερικό για λόγους θορύβου και εξάλλου δεν νομίζω να χρειάζεται άλλη αύξηση συχνότητας για εφαρμογές γραφείου άντε και κανένα DVD. Πάντως θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να τον φτάσω στα όρια του μόνο και μόνο για να δω μέχρι που μπορεί να πάει και τι αποτελέσματα θα δώσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.