mark1442169121 Ιανουάριος 4, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Τις μνήμες τις ετρεξα σε 1-1 αλλά και στα 233 αλλα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιανουάριος 5, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Πριν λίγο καιρό έφτιαξα για τον αδελφό μου ένα συστηματάκι βασισμένο στη μητρική Chaintech ZNF3-250 nForce3 και σε ένα Sempron 2800+ (1600ΜHz). Είπα ότι κρίμα είναι να μην τον δοκιμάσουμε λίγο και έτσι κατάφερα να τον φτάσω στα 260*8=2080MHz. Ξέρω ότι πάει παραπάνω αλλά δεν θέλω να τον ζορίσω γιατί είναι με την μαμά ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 5, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Βρε σεις τι εννοείτε είναι με μαμά ψύξη και δε θέλετε να τον πιέσετε? Σας έδειξε ο επεξεργαστής να κουράζεται? Μήπως ανέβασε καμιά θερμοκρασία.? Στην πρεσχοτούπολη νομίζετε ότι βρίσκεστε?. Αν βγάλετε την ψύκτρα ο επεξεργαστής σας θα βγάλει 3dmark απλά αν τον φυσάτε κάθε 1 λεπτό. Μιλάμε για παγάκια ειδικά με μαμά ρεύμα. Δώστε του εκεί να καταλάβει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιανουάριος 5, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Βρε σεις τι εννοείτε είναι με μαμά ψύξη και δε θέλετε να τον πιέσετε? Σας έδειξε ο επεξεργαστής να κουράζεται? Μήπως ανέβασε καμιά θερμοκρασία.? Στην πρεσχοτούπολη νομίζετε ότι βρίσκεστε?. Αν βγάλετε την ψύκτρα ο επεξεργαστής σας θα βγάλει 3dmark απλά αν τον φυσάτε κάθε 1 λεπτό. Μιλάμε για παγάκια ειδικά με μαμά ρεύμα. Δώστε του εκεί να καταλάβει!!!!Εννοούμε ότι ο επεξεργαστής βρίσκεται σε ένα κλειστό κουτί χωρίς άλλα coolers να υπάρχουν σε αυτό ώστε να φέρνουν κρύο αέρα από έξω στο εσωτερικό για λόγους θορύβου και εξάλλου δεν νομίζω να χρειάζεται άλλη αύξηση συχνότητας για εφαρμογές γραφείου άντε και κανένα DVD. Πάντως θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να τον φτάσω στα όρια του μόνο και μόνο για να δω μέχρι που μπορεί να πάει και τι αποτελέσματα θα δώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.