nickthegreek1442169120 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Το τελευταίο διάστημα η οθόνη κιτρινίζει κατα διαστήματα! Κουνώντας το καλώδιο που συνδέεται η οθόνη με την κάρτα γραφικών η κατάσταση φτιάχνει λίγο αλλα ξαναχαλάει χωρίς να πειράξω τίποτα. Η κάρτα γραφικών είναι η gigabyte 6800 silentpipe.H θερμοκρασία είναι στους 56 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Όσες φορές μου έχει τύχει έφταιγε πάντα το καλώδιο της οθόνης, εξ ου και φτιάχνει όταν το κουνάς. Προσωπικά δε θα ανησυχούσα για την κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Νοέμβριος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Το καλώδιο όμως πως θα το αλλάξω? Δεν βγαίνει πίσω απο την οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Μπορεις να πας το monitor σε εναν ηλεκτρονικο . Πχ σε καποιο καταστημα που επισκευαζουν τηλεορασεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Νοέμβριος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Aν το τραβήξω με δύναμη θα βγει το καλώδιο ώστε να το αλλάξω εγώ? Λέτε να την στείλω rma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Aν το τραβήξω με δύναμη θα βγει το καλώδιο ώστε να το αλλάξω εγώ? Λέτε να την στείλω rma?Μη δοκιμασεις ουτε για πλακα να τραβηξεις το καλωδιο , γιατι αποτελειται απο πολλα μικρα αλλα καλωδιακα μεσα . Δε θυμαμαι ποσα ... 10 νομιζω.Αυτα ειναι διαφοροποιημενα χρωματικα , οποτε πρεπει να ξερεις που μπαινει το καθε χρωμα . Αν εχεις εγγυηση , κανε RMA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperspaced Νοέμβριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αν ήταν μπλέ η οθόνη πολλοί θα σε ρωτούσαν αν τρέχεις windows.Τώρα σοβαρά:Η γρηγορότερη λύση είναι να πας το μόνιτορ σε κάποιον ηλεκτρονικό. Αν θες να είσαι απόλυτα ασφαλής όμως πήγαινε δια της πεπατημένης, δηλαδή, το πας στην αντιπροσωπεία και ειναι έτοιμο σε καμία εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Νοέμβριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αυτο το παθαινει το μονιτορ οταν καποιο η καποια απο τα πολλα καλωδιακια που εχει μεσα το καλωδιο που παει στην καρτα οθονης,απο καποιο τσακισμα η ελατωμα αρχιζει και κοβεται.Οποτε μην κανεις τιποτα περιεργο γιατι σαν επισκευη δεν ειναι τιποτα το σοβαρο.Μαλλον θα σου αλλαξουν το καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoulakos Νοέμβριος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Η μόνη λύση είναι να την πας σε ηλεκτρνικό για να σου αλλάξει το καλώδιο. Δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις μόνο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xabikos Νοέμβριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Το τελευταίο διάστημα η οθόνη κιτρινίζει κατα διαστήματα! Κουνώντας το καλώδιο που συνδέεται η οθόνη με την κάρτα γραφικών η κατάσταση φτιάχνει λίγο αλλα ξαναχαλάει χωρίς να πειράξω τίποτα. Η κάρτα γραφικών είναι η gigabyte 6800 silentpipe.H θερμοκρασία είναι στους 56 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει?Να σε ρωτήσω Μήπως έχεις την Hitachi cm 621F; Γιατί και εμένα μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Θα κάνω υπομονή όμως λίγο ακόμη και θα χτυπήσω καμιά tft επιτέλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Νοέμβριος 28, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Να σε ρωτήσω Μήπως έχεις την Hitachi cm 621F; Γιατί και εμένα μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Θα κάνω υπομονή όμως λίγο ακόμη και θα χτυπήσω καμιά tft επιτέλους.Όχι. Tft 17" Viewsonic έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Μιας και το πρόβλημα είναι καθαρά σε θέμα hardware ( καλώδιο) δεν μπορούν να γίνουν και πολλ΄απρέαγματα πέρα από RMA ή τεχνικό το θέμα κλειδώνει εδώ , Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.