Jump to content

Pentium 4 630 ή Athlon 64 3000+ (venice)

KOSTAS4_XT

Recommended Posts

Οι AMD ειναι παρα πολλοι καλοι και φθηνοι.Εγω εχω P4 3.4 και ενας φιλος μου ΧΡ 3000 και ειμαι ενα 3% ποιο γρηγορος.Δεν αξιζει τα λεφτα του ομως.

Φαντασου ειναι athlolxp και τον ξεπερνας μονο 3% που να'ταν και athlon64 3000 :068: :109:

Οχι φιλε μου πηγαινε να δωσεις 40% παραπανω χρηματα για να κερδισεις 3% σε επιδοσεις

και αυτο μονο σε multimedia εφαρμογες και αν ειναι και τοση η διαφορα!!!!!

Πιστευω ειναι πολυ συμφερουσα κινηση!!!!!

Φυσικα κανω πλακα.

Παρε amd και μην το πολυ σκεφτεσαι η πολλη σκεψη κανει κακο!!!!

Ακου εναν προην intelακια!

φιλε, εδω και 5 χρονια ειμαι στην AMD και ειμαι υπερ ευχαριστημμενος.

Απλα εκανα αυτο το topic για να ακουσω τις αποψεις και απο οτι φενεται ειναι ιδιες με τις δικες μου.

Αυτα.

Τωρα ψαχνω μητρική.

Ειχα καταληξει στην MSI neo4 fi αλλα θελω να ψαξω και καμια αλλη με nf4 ultra.

Δεν θελω να ξεφυγει απο τα 120+ ευρω.

Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο.

O/C καταρχην δεν προκειται να κανω αν δεν βαλω και μια ωραια ψυκτρουλα πανω.

Το θεμα, ειναι να εχω τις βασεις, οσον αφορα τις γνωσεις για Ο/C, δεν ειμαι ασχετος, απλα ξερω τα βασικα.

ΚΑΙ ΑΝ ΑΝ ΑΝ κανω, πρωτα θα το ψαξω.

Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι ΑΝ ειναι καλη και τι δεν σας αρεσει αν τυχαινει να εχετε και εσεις. Με ενδειαφερει να βαλω γερες βασεις, για να εχω ανοιχτες τις πορτες για O/C. THNX

Πιστευω οτι ενας που προτείνει ΑΜD και έχει αυτον τον επεξεργαστή δεν είναι αντικειμενικός . :028: :086:

Δεν μπορεις να λες παρε αυτην την κάρτα στον αλλον χωρις να δεις και την αλλη πλευρά (intel και γενικα ).

Μην ακους καποιον που δεν εχει δει και τις δυο πλευρες.

Και εγω μπορω να σου πω πανε αγορασε την ΑΤΙ χ800 gto 256 mb κάρτα γαφικών που είναι καλυτερη απο 6800 απλη

αλλα δεν θα είμαι αντικειμενικός αν δεν τις δω και τις δυο στα παιχνιδια.

Κατάλαβες;

Mιλάω για μερικούς που εδω μεσα που ενω δεν έχουνε δει και τις δυο πλευρες πρωτείνουνε.

ΥΣ. Να ψαχνεστε Παίδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.