TheoV1442169126 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 Λοιπον μετα απο πολυ καιρο μου αΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ 5.1 Megaworks αλλα αντι να μου φερουν ενα καινουριο sub μου εφεραν ολοκληρα τα Gigaworks 500Gamer.Nα τα κρατησω? απο ισχυ δεν ποιανουν τα μεγκαγουορκς ουτε ποιοτητα ηχου.Μετα απο τοση ταλαιπωρια 4 εβδομαδων rma.Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Αν προχώρησες σε RMA του SUB των Megaworks τότε απλά σου κάνουν αντικατάσταση το SUB του Megaworks.Έτσι απλά. Αν τα Gigaworks δεν είναι στα επίπεδα των Mega (δεν ξέρω τα ηχεία) τότε απλά απαιτείς να τηρήσουν την εγγύηση.Αν σου κάνουν νούμερα πέτα τους καμιά σπόντα περί INKA και στείλε και κανένα e-mail στην Creative-europe. Τουλάχιστον για το RMA έχω ακούσει καλά λόγια για την Creative. Αν σε "ρίξαν" μάλλον θα φάνε κράξιμο από την Creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV1442169126 Νοέμβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Δεν τα ποιανουν τα megaworks 5.1 550.Mιλαμε για 550 Watt RMS.Οχι 310!!!! Τουσ εστειλα μειλ και ελπιζω να που απαντησουν αυριο ενα rma gia to wooferaki μου ηθελα ο καημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.