totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Αυτή η αθλιότητα υπάρχει στο λάπτοπ μου...Εάν σας πω τo πόσο έβγαλε το 3Dmark 2001SE δε θα ξαναπαντήσετε σε πόστ μου. (<1000)Τι μπορεί να γίνει? Έχει Shared μνήμη με το pc 32ΜΒ. Ούτε καν να την αυξήσω μπορώ.Μπορώ να μπώ στο BIOS της κάρτας να δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιανουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Μπά πολύ δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε με αυτή την κάρτα..την έχει το PC της αδερφής μου είναι εντελός άθλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Χε,S3 είχε και το toshiba cds2060 που είχα(2ΜΒ)....... Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα και αν μπορείς θα πρέπει να το τρέχεις σε αντιπροσωπίες για αλλαγή της κάρτας σου,πράγμα που δεν αξίζει τον κόπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 βαφτην μπλε........την συνεχεια σε αφηνω να την φανταστεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Χε,S3 είχε και το toshiba cds2060 που είχα(2ΜΒ)....... Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα και αν μπορείς θα πρέπει να το τρέχεις σε αντιπροσωπίες για αλλαγή της κάρτας σου,πράγμα που δεν αξίζει τον κόπο.... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ CDS 2060 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΘΛΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΚΑΡΝΤ ΜΠΕΛΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΡΤΑ BTW το TOSHIBA με 96 ram και 10αρι δίσκο ζεί ακόμα με windows xp και το έχει ο father να παίζει πασιέντζες....:devil: :bye: :rip: :rip: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 LOL!!Το δικό μου toshiba(τώρα πλεον της αδερφής μου επειδή της το χάρισα)είχε ακόμα της μαμάς του τα εξαρτήματα(32ΜΒ ram,4GB HD......:sick: κτλ)απλός του είχα αλλάξει τα win και του έβαλα τα ME......:sick: :sick: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Το toshiba είχε το καλύτερο modem 56k που είχα ποτέ... Δεν ξέρω εάν έχεις και έσυ την ίδια εντύπωση. Μάλιστα μπορώ να πω οτί είχε και κλάσεις ανώτερα ηχεία από πολλά σημερινά λάπτοπς Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Τα ηχεία όντως τα παραδέχομαι....τώρα απο το modem δεν νομίζω να έχει τρελή διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 ρε παιδια επειδη το γραφειο μου καθετε λιγο μονοπατα δεν μου δινεται ενα απο τα λαπτοπ να το βαλω απο κατω... να μην παιζει? εχω ενα omnibook500 (super ligh , small) P3 700Mhz που ειναι το post machine! ειναι το τελευταιο PC σε αυτο το σπιτι που θα crashαρει και απλα το αγαπαω! καρτα εχει ATI RAGE Mobility M, και ισα ισα παιζει το colin2 δεν νομιζω πως θα καταθερεις κατι για games με αυτο το lapotop totally_wired Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 23, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Για το packard bell λες ε...Έχω καταφέρει αρκετά... αλλά το service της packard bell έχει καταφέρει τα περισσότερα...Όπως να δίνεις το laptop να σου αλλάξουν όθονη λόγω pixels και μητρική λόγω πρόβληματος στο northbridge (εντός εγγύησης) και να σου καίνε τον δίσκο με ΟΛΑ σου τα δεδομένα...Τελικά με έδωσαν νέο λάπτοπ και τον παλίο καμένο δίσκο με τα δεδομένα μου που ΔΕΝ μπορώ να αναστήσω προφανόςBtw έχει πειραματιστεί κανείς με επισκευή 2.5 δίσκων?Αυτοί στην packard bell είπαν πως προσπάθησαν με τον δίσκο του νέου laptop να κάνουν αλλαγή πλακέτας με τον παλαιό αλλά δεν γινοτάν... (Είναι δύσκολο στους 2.5 αυτό πράγματι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.