Jump to content

S3 savagepro ddr

totally_wired

Recommended Posts

Αυτή η αθλιότητα υπάρχει στο λάπτοπ μου...

Εάν σας πω τo πόσο έβγαλε το 3Dmark 2001SE δε θα ξαναπαντήσετε σε πόστ μου. (<1000)

Τι μπορεί να γίνει? Έχει Shared μνήμη με το pc 32ΜΒ. Ούτε καν να την αυξήσω μπορώ.

Μπορώ να μπώ στο BIOS της κάρτας να δω?

Χε,S3 είχε και το toshiba cds2060 που είχα(2ΜΒ).......:crazy::hehe:

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα και αν μπορείς θα πρέπει να το τρέχεις σε αντιπροσωπίες για αλλαγή της κάρτας σου,πράγμα που δεν αξίζει τον κόπο....

Αρχική απάντηση από pontium

Χε,S3 είχε και το toshiba cds2060 που είχα(2ΜΒ).......:crazy::hehe:

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα και αν μπορείς θα πρέπει να το τρέχεις σε αντιπροσωπίες για αλλαγή της κάρτας σου,πράγμα που δεν αξίζει τον κόπο....

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :woot::jump:

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ CDS 2060 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΘΛΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΚΑΡΝΤ ΜΠΕΛΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΡΤΑ

BTW το TOSHIBA με 96 ram και 10αρι δίσκο ζεί ακόμα με windows xp και το έχει ο father να παίζει πασιέντζες....:devil: :boxed::flex: :bye: :rip: :rip: :rip: :rip: :wall: :tw:

LOL!!Το δικό μου toshiba(τώρα πλεον της αδερφής μου επειδή της το χάρισα)είχε ακόμα της μαμάς του τα εξαρτήματα(32ΜΒ ram,4GB HD......:sick: κτλ)απλός του είχα αλλάξει τα win και του έβαλα τα ME......:sick: :sick: :sick: :boxed:

Το toshiba είχε το καλύτερο modem 56k που είχα ποτέ... Δεν ξέρω εάν έχεις και έσυ την ίδια εντύπωση. Μάλιστα μπορώ να πω οτί είχε και κλάσεις ανώτερα ηχεία από πολλά σημερινά λάπτοπς

ρε παιδια επειδη το γραφειο μου καθετε λιγο μονοπατα δεν μου δινεται ενα απο τα λαπτοπ να το βαλω απο κατω... να μην παιζει?:hehe:

εχω ενα omnibook500 (super ligh , small) P3 700Mhz που ειναι το post machine! ειναι το τελευταιο PC σε αυτο το σπιτι που θα crashαρει και απλα το αγαπαω! καρτα εχει ATI RAGE Mobility M, και ισα ισα παιζει το colin2 δεν νομιζω πως θα καταθερεις κατι για games με αυτο το lapotop totally_wired

Για το packard bell λες ε...

Έχω καταφέρει αρκετά... αλλά το service της packard bell έχει καταφέρει τα περισσότερα...

Όπως να δίνεις το laptop να σου αλλάξουν όθονη λόγω pixels και μητρική λόγω πρόβληματος στο northbridge (εντός εγγύησης) και να σου καίνε τον δίσκο με ΟΛΑ σου τα δεδομένα...

Τελικά με έδωσαν νέο λάπτοπ και τον παλίο καμένο δίσκο με τα δεδομένα μου που ΔΕΝ μπορώ να αναστήσω προφανός

Btw έχει πειραματιστεί κανείς με επισκευή 2.5 δίσκων?

Αυτοί στην packard bell είπαν πως προσπάθησαν με τον δίσκο του νέου laptop να κάνουν αλλαγή πλακέτας με τον παλαιό αλλά δεν γινοτάν...

(Είναι δύσκολο στους 2.5 αυτό πράγματι...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.