Jump to content

Wish me good luck – 4 Maxtor300Gb RMA….!!!!!

Orthodox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
What to do if PowerMax generates an eight digit diagnostic code:

Replace the drive. An eight digit diagnostic code indicates that the drive is failing and should be replaced as soon as possible. Backup your data, if possible, and obtain a RMA, provided the drive is still under warranty. The eight digit code will be required to obtain a return authorization (RMA). For information on warranty status and drive replacement (RMA) please visit our Warranty Information Page .

Knowledge Base Article

ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΟΥ: :119:

S/N: L607xxxx DC: d3a49e73

S/N: L607xxxx DC: d3aca963

S/N: L607xxxx DC: d3a1aa7b

S/N: L607xxxx DC: d3a6a030

Ωραία πράγματα εεεεε….!!!!

Μου χει σαλέψει, προσπαθώ να τους γιατρέψω 3 – 4 μέρες τώρα μα μάταια…

Low level format (write zeros) + Advanced Tests τουλάχιστον 3,5h έκαστος… :103:

Και ότι άλλο βάζει ο νους σας…

Έχω και το laptop out of order για να του βάλω τον καινούριο δίσκο και έμεινα ουσιαστικά και από PC… :026:

Έχω στείλει RMA request στο μαγαζί που τους πήρα ελπίζοντας να ανταποκριθούν όπως πάντα.

Επίσης έστειλα και ένα report στη Maxtor, λέω μήπως τα diagnostic codes δεν είναι σοβαρά και υπάρχει γιατρειά με κάνα firmware upgrade αν και δεν το βλέπω…

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ FORMAT ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ …!!! ΓΙΑΤΙ :059:

Υπάρχει άραγε η περίπτωση να μην τους αλλάξουν?

Είναι DOA και δεν έχουν ούτε γρατζουνιά….

Αν είναι ελαττωματική παρτίδα έχει καλώς αλλά αν ήταν ασυμβατότητα μα το σύστημα μου τι μέλη γενέσθαι?? :confused:

Δυσκολοι καιροι για σκληρους δισκους....

4χ300....... πω....πω..... πρεπει να προσεχω εσενα τα Χριστουγεννα

4 Δίσκοι ΤΕΖΑ? Πολύ σπάνιο αν και όχι αδύνατο. Από δική μου εμπειρία πάντως είχα τύχει σε MOBO που άκουσον - άκουσον είχε πρόβλημα το IDE κανάλι μόνο με WinXP SP2 και οι δίσκοι του έβγαζαν τρελούς κωδικούς. Δεν δοκιμάζεις τουλάχιστον 1 δίσκο και σε άλλο σύστημα?

Όπως το λες πολύ σπάνιο αλλά όχι και αδύνατο. Είτε ασυμβατότητα με το σύστημα είτε προβληματική σειρά…

Υπάρχει άραγε η περίπτωση να μην τους αλλάξουν?

Είναι DOA και δεν έχουν ούτε γρατζουνιά….

Αν είναι ελαττωματική παρτίδα έχει καλώς αλλά αν ήταν ασυμβατότητα μα το σύστημα μου τι μέλη γενέσθαι?? :confused:

Συμβαίνουν αυτά. Μία στο εκατομμύριο, αλλά συμβαίνουν.

Αν είναι πράγματι DOA, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και το RMA δεν αργεί.

Really unfortunate coinsidence.....join the club....ηγήται ο Γιάννης με τις ΑΤi....αν και σε κόβω για honored member με το καλημερα (4hdd off!!!!!). Καλή τύχη με το RMA ή το πιστωτικό :)

Ε μα και εσυ με τον επίτιμο πήγες να κάνεις κόμμα?....στους μάτιασε....προσοχή άλλη φορά λοιπόν....υπάρχει και η ignore list για γλωσσοφάγους γκαντομόσαυρους.

Δοκιμασες με ενα δισκο ? Δοκιμασε τους ολους σε μηχανημα ενος φιλου σου, αν δεν υπαρχει δικο σου αλλο. Format και εδικα low-level ειναι η τελευταια λυση πριν απο το βαψιμο...

Οχι μια στο εκκατομυριο αλλα δυο.

Ο ενας ραφτορας 74GB απο τους 2 που πηρα απο Πλαισιο αλλαχτικε επίσης 4 φορές

Κι άλλος “καμένος” βλέπω, α ρε πατρίδα μπλέξαμε… Πάλι καλά που σου τον άλλαξαν γιατί 4 φορές είναι κομματάκι δύσκολο να δεχτούν ότι είναι ελαττωματικό το κομμάτι και όχι δικό σου λάθος. Κάτι ανάλογο με τους δίσκους μου αλλά μαζεμένοι. Με φοβίζει λίγο η Maxtor γιατί ζητάει και το ιστορικό του παππού μου για το report που τους έστειλα…

@WoW, και σε διαφορετικούς controllers δοκίμασα και σε διαφορετικό σύστημα αλλά τα ίδια. Αν δεις παραπάνω γράφω ότι τους έκανα και low level format και εκτενείς εξέταση σφαλμάτων όπου η διαδικασία για τον ένα δίσκο μόνο χρειάζεται πάνω από 3 – 3,5 ώρες…

και σε διαφορετικούς controllers δοκίμασα και σε διαφορετικό σύστημα αλλά τα ίδια.

Εντάξει είναι φως φανάρι τα παίξανε. Για να δούμε θα σταθεί στο ύψος της η MAXTOR.

• 3 weeks later...

Η Maxtor φαίνεται πως είχε όλη την καλή διάθεση να με εξυπηρετήσει μιας και από τα e-mails που ανταλλάξαμε ήταν πρόθυμοι να μου στείλουν τα rma και εγώ τους δίσκους χωρίς μεταφορικά κλπ.

Το μαγαζί όμως εν αντιθέσει όχι απλά δεν έχει καλή πρόθεση αλλά δυστυχώς με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Και να σκεφτεί κανείς ότι μόνο στο 2005 τους έχω κάνει τζίρο πάνω από 6 – 7 χιλιάρικα.

Έχω σκάσει και ο λόγος είναι ότι τα έστειλα στο μαγαζί για να με εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα νομίζοντας ότι θα μου έστελναν πίσω τους καινούριους αμέσως αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αν τους είχα στείλει στην Maxtor θα ερχόταν πιο γρήγορα….

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι είμαι και σε πολύ δύσκολη θέση γιατί τους 200άριδες που έχω τώρα τους έχω ήδη πουλήσει έχω πάρει τα χρήματα και δεν τους έχω παραδώσει ακόμα γιατί δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτούς…

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και πίεση τελικά πήρα πιστωτικό και παράγγειλα τους 6V300F0 (300Mbps). Πήρα και ένα controller 3Gbs από το H.A.C. 140 ευρώ ο άτιμος έτσουξε λίγο αλλά anyway…

Οι δίσκοι ήρθανε και τους έχω τώρα μερικές ωρίτσες στο σύστημα χωρίς προβλήματα. Αύριο θα τρέξω και τα διαγνωστικά να σιγουρευτώ.

Ας ελπίσω ότι αυτό θα είναι και το τέλος αυτής της εξουθενωτικής ταλαιπωρίας…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.