vangelis1602 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΟΜΟΝΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΛΕΞΜΑΡΚ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΤ ΚΑΙ ΕΧΟ ΚΑΤΙ ΜΕΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζ24 ΑΛΛΑΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΧΕΙ 6 ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ.
schumifer Νοέμβριος 24, 2005 #2 Νοέμβριος 24, 2005 Για κάποια μελάνια υπάρχουν πληροφορίες στο inkline.gr Υπάρχουν και άλλα αλλά θα σε γελάσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα λέξμαρκ. ΓΙατί δεν ρωτάς αυτόν που σου τα πούλησε?
vspartan Μάϊος 23, 2008 #3 Μάϊος 23, 2008 Καλησπέρα,καθώς έβαλα τα μελάνια στον Lexmark Z55.Mου βγάζει μύνημα το μελάνι του εκτυπωτή και πάνω του έχει ένα Αγγλικό ερωτηματικό και δείχνει το μελάνι άδειο.Εβαλα τα μελάνια τα τοποθέτησα ξανά και δεν γίνεται τίποτα.Τι μπορεί να συμβάνει?
artking Μάϊος 23, 2008 #4 Μάϊος 23, 2008 κάτι έχω ακούσει τελευταία εδώ μέσα για "κλειδωμένα" μελάνια, που δεν μπορείς να ξαναγεμίσεις. Ο εκτυπωτής δηλαδή αν αδειάσουν μια φορά, τα βλέπει άδεια και δεν εκτυπώνει. Το πιθανότερο μου φαίνεται... Πάρε και άλλες γνώμες όμως, αφού δεν την έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία για να ξέρω τι προβλήματα μπορεί να συναντήσεις...
vspartan Μάϊος 24, 2008 #5 Μάϊος 24, 2008 Τελικά βρέθηκε λύση.Μπήκα στον οδηγό του Lexmark,του έβαλα σαν επιλογή ότι και τα δύο μελάνια είναι new,εκτύπωσα δοκιμαστιή σελίδα και λειτουργούν κανονικά.Μετά απο αρκετό χρόνο βέβαια,βρήκα την λύση!Πάντως,πολλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.