letsios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2005 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αρκετα φθηνο tv-tuner μεχρι περιπου 35 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Νοέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Εξαιρετική κάρτα τηλεόρασης είναι η Twinhan TV Plus, η οποία κοστίζει ακριβώς 35€...δεν έχει ραδιόφωνο, αλλά έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας που μπορεί να σου δώσει μια κάρτα τηλεόρασης...ακομα κι απο εκείνες πολλαπλάσιου κόστους......σου μιλαει ένας κάτοχος τη Leadtek PVR2000 (~100€)...έχω πολύ κακό σήμα στη πολυκατοικία και με τη Λεαντεκ απλώς δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τηλεοραση ό,τι ενισχυτή κι αν δοκίμασα......η εν λόγω κάρτα μου δίνει πολύ καλή εικονα στην πλειοψηφία των καναλιών και μέτρια σε Αλφα, ΕΤ1...η Νετ είναι αρκετά καλή αλλά όχι πεντακαθαρη......δεν θα κάνεις καμια θυσία στη ποιοτητα παρά το μικρό κόστος.....την είχα παραγγείλει απο www.ok-technologies.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
letsios Νοέμβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Για αυτη εδω τι λες?http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=235415&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Από aver-media έχω καλές εντυπώσεις. Δεν έχω δοκιμάσει την PCI αλλά ένα εξωτερικό tuner που έχω είναι πολύ καλό σε όλους τους τομείς.Πάντως και η Twinhan είναι καλή υλοποίηση.Αν το ραδιόφωνο είναι απαραίτητο για σένα προτίμησε την Aver αλλά όσον αφορά την ποιότητα εικόνας της PCI περίμενε να απαντήσει κάποιος που την έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 την έχω πάνω από χρόνο και έχω πάρει και μία ίδια για γνωστούς. ΠετάειLifeview Prime 30 .Εξαιρετική λήψη και στην τηλεόραση και στο ράδιο. Η philips ¨εκανε καλή δουλειά στο τσιπάκι.Έχει και remote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.