Jump to content

Πρωτες δοκιμες με RDX200 και X800GTO2

Stelaras

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Βρε Stelara με τα "πραγματα" της υπογραφης μου για φτιαξε κανα OC menu να το δοκιμασω ...απο OC στο PC Μου ειμαι σκραπ ...αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και λιγο να δω τι "παιζει" . Για λεγε λοιπον πως να σεταρω το BIOS...????

Βρε Stelara με τα "πραγματα" της υπογραφης μου για φτιαξε κανα OC menu να το δοκιμασω ...απο OC στο PC Μου ειμαι σκραπ ...αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και λιγο να δω τι "παιζει" . Για λεγε λοιπον πως να σεταρω το BIOS...????

To προβλημα ειναι πως δεν ξερω οι μνημες σου πως πρεπει να ρυθμιστουν . Ξεκινα με το μικρο διαιρετη (100 δηλαδη) .

Τι εχεις καταφερει μεχρι στιγμης ?

Φιλε μου οι μνημες ειναι BH-5 σιγουρα .... μεχρι στιγμης δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ ...γιατι δεν σκαμπαζω και παρα πολλα

Τα default timing απο τις μνημες ειναι 2-2-2-5 και ρευμα 2.8 ....

Ξεκινα με ανεβασμα CPU . Βαλε το μικροτερη διαιρετη οπως ειπα : Genie Bios > Dram Configuration > Dram Frequency Set > 100

Tα υπολοιπα timings μην τα πειραζεις προς το παρων .

Μια σελιδα πισω στο bios , η επιλογη Cpu clock ρυθμιζει την ταχυτητα του επεξεργαστη . Ξεκιναει απο τα 200 και ανεβαινει . Αρα παιζεις με αυτο .

Διαφορετικα , μπορεις μεσω windows με το clockgen αντι για το bios (http://www.cpuid.com/download/ClockGen.zip)

Ανεβαζε λιγο-λιγο και κανε δοκιμες με prime , S&M , 3dmark ...

Τωρα ειμαι 250FSB X4HTT 150DRAM 2.84VDIM 1.475VCore με τα timing 2-2-2-5 ... σε SisoftSandra ξεσκειζω και τον 4800+ Χ2 αλλα στην μνημη μαλλον παω πισω ( 5250 ) . Στην PCI-e εχω βαλει 1.9 και την 7800GTX Core 490 + Mem 1300. Μαλλον πρεπει να πειραματιστω ακομα....

Βρε ****το στο 3DMark 2005 default βγαζει η καρτα μου μονο 7880 .....γιατι ετσι?

post-1921-1442174276,8928_thumb.jpg

post-1921-1442174276,9244_thumb.jpg

Οχι , ειναι κλειδωμενα συνεχως.

Φυσιολογικοτατο νουμερο ειναι .

Ουπς , σοβαρα το λες και με εχουν πριξει πως η καρτα επρεπε να βγαζει λεει πανω απο 8000+ ???????

8990 εβγαλα εχτες το βραδυ με τα clockαρισμα που εκανα στην DFI μου και λιγο χρονισμο στην 7800GTX μου ( 490 - 1300 )

Αληθεια πως τα παω δεν μου λες...??????? ενα PI που εκανα μου εδωσε 1Μ = 36 ... Καλα ειμαι????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.