planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Ρε παιδιά, είμαι εκεί που φαίνεται στις φωτογραφίες. Έχω πάει από κάτω που σου δίνει life upgrade. Μπορείτε να μου πείτε τί κάνω τώρα; Πώς σπάω τον μισοσπασμένο τοίχο; Πώς πάω κάτω εκεί που τρέχουν τα νερά;:...:
desosav Ιανουάριος 20, 2005 #3 Ιανουάριος 20, 2005 δεν εχω φτασει ως εκει γιατι εχω κολλησει πιο πριν σε καπιο σημειο που πηδαω απο ενα παλουκι σε εναν σπασμενο τοιχο(σαν να προεξεχει), πιανομαι και εχει μια πορτα πιο πανω αλλα δεν μπορω να σκαρφαλωσω και μου εχει σπασει τα νευρα!
Borg Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Φεβρουάριος 3, 2005 Παιδιά μόλις πήρα το scorpion sword και είμαι μέσα σε ένα δωμάτιο , λέει μια στιγμή ότι με αυτό το σπαθί σπάει ραγισμένους τοίχους , αλλά εγώ δεν βλέπω κανέναν , εν τω μεταξύ έχει και ένα δωμάτιο μικρό που από εκεί είχαν έρθει οι εχθροί όταν πήρα το σπαθί αλλά ούτε από εκεί έχει τοίχο που σπάει , τι σκ@τα πρέπει να κάνω?
stknightmare Φεβρουάριος 4, 2005 #10 Φεβρουάριος 4, 2005 Ειλικρινα δεν θυμομαστε,εχω μηνες που το τερματισα.Ψαξε εκει τριγυρω ισως να μην χρειαζετε να σπασεις κατι.....
Shiroi_Kumo Φεβρουάριος 7, 2005 #13 Φεβρουάριος 7, 2005 vasika den thymamai pou to pairneis alla kati me wallride paizei. alliws paizei na mhn fainetai kai poly ragismenos. an peis pou akrivws eisai isws vohthisoume
ison Φεβρουάριος 7, 2005 #14 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Shiroi_Kumo vasika den thymamai pou to pairneis alla kati me wallride paizei. alliws paizei na mhn fainetai kai poly ragismenos. an peis pou akrivws eisai isws vohthisoume Greek pls we cannot understand what r you saying....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.