Jump to content

Αναβάθμιση μέχρι 300 ευρώ;

A-L-I-V-E

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω λίγο το σύστημά μου αλλά δεν με πάιρνει να ξεφύγω από τα 300 ευρώ... προς το παρόν σκέφτομαι για m/b MSI K8N NEO2 Platinum (nforce3 ultra) και για Athlon64 3500+ (Venice). Δεν θέλω να πάω σε nforce4 (pci-e) μιας και έχω μια ASUS V9999 (GF6800) σε AGP. Ποιά είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω που σκέφτομαι να αγοράσω; Προτάσεις για οτιδήποτε άλλο δεκτές...

Καλές αυτές οι αγορές αλλά όταν θα αλλάξεις κάρτα γραφικών θα πρέπει να αλλάξεις και motherboard.

Δεν με απασχολεί τόσο πολύ αυτό... ούτως ή άλλως δεν βλέπω να αλλάζω σύντομα κάρτα γραφικών...

μια χαρά είναι - προχώρα το!

και η 6800 καλά κρατεί - σιγά μην την αλλάξεις

Απλά θεωρώ καλύτερο value for money έναν 3200+ venice, εκτός αν έχουν μικρή πλέον διαφορά στην τιμή

Αν ελεγες οτι θα επαιρνες ενα οποιοδηποτε αλλο chipset της nvidia θα σου ελεγα μεσα αλλα το nforce3 δεν ειναι και το καλυτερο σε αυτη την κατηγορια(939+agp).Αν δεν σε ενδιαφερει το πολυ overclocking(πανω απο 260 bus)παρε ViaKt800Pro,και συγκεκριμενα Asus A8V Deluxe.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.