Jump to content

Προς τους ηλεκτρονικούς του forum!!!

ShadowReaper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιο βιβλίο είναι καλό για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά. Έχω φτιάξει μερικά απλά κυκλώματα αλλά πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τη θεωρία πάνω στην οποία φτιάχνονται αυτά τα κυκλώματα (τα φτιάχνω με έτοιμο το σχέδιο... κάτι σαν τα smart kit)

Ευχαριστώ

Αν καταφέρεις και κυκλοφορούν ακόμα, βρες κανένα από αυτά τα βιβλία με το μπλε περίγραμμα του Ευγενηδείου Ιδρύματος.

Κάποιο τίτλο συγκεκριμένα ξέρεις; Ένας φίλος μου πρότεινε το Art of Electronics (από τις εκδόσεις cambridge) Είναι καλό;

Δυστυχώς αυτό δεν το ξέρω. Αν πάς σε κανένα Τεχνικό λύκειο (αλήθεια, υπάρχουν αυτά ακόμα) βρες τον Ηλεκτρονικό καθηγητή και αυτός μπορεί να σου τα δώσει και δωρεάν.

Ναι υπαρχουν ακομα τεχνικα λυκεια και τα βιβλια τους ειναι αρκετα καλα...δυστηχως ανεκμεταλευτα πανε αλλα τεσπα...δοκιμασε κατι τετοιο ..εχουν πολλες πληροφοριες για βασικες αρχες ηλεκτρονικων και πιο βαθιες εννοιες πανω στο θεμα...επισης ειναι αρκετα φθηνα και δυσκολο να μην τ αξιζουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.