ShadowReaper Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 Θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιο βιβλίο είναι καλό για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά. Έχω φτιάξει μερικά απλά κυκλώματα αλλά πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τη θεωρία πάνω στην οποία φτιάχνονται αυτά τα κυκλώματα (τα φτιάχνω με έτοιμο το σχέδιο... κάτι σαν τα smart kit)Ευχαριστώ
apotsi Νοέμβριος 22, 2005 #2 Νοέμβριος 22, 2005 Αν καταφέρεις και κυκλοφορούν ακόμα, βρες κανένα από αυτά τα βιβλία με το μπλε περίγραμμα του Ευγενηδείου Ιδρύματος.
ShadowReaper Νοέμβριος 22, 2005 Author #3 Νοέμβριος 22, 2005 Κάποιο τίτλο συγκεκριμένα ξέρεις; Ένας φίλος μου πρότεινε το Art of Electronics (από τις εκδόσεις cambridge) Είναι καλό;
apotsi Νοέμβριος 22, 2005 #4 Νοέμβριος 22, 2005 Δυστυχώς αυτό δεν το ξέρω. Αν πάς σε κανένα Τεχνικό λύκειο (αλήθεια, υπάρχουν αυτά ακόμα) βρες τον Ηλεκτρονικό καθηγητή και αυτός μπορεί να σου τα δώσει και δωρεάν.
adagio Νοέμβριος 22, 2005 #5 Νοέμβριος 22, 2005 Ριξε αν θελεις και μια ματια εδω.Εχει αρκετες κατασκευες και πολυ καλο forum.
SoulRiver Νοέμβριος 22, 2005 #6 Νοέμβριος 22, 2005 Ναι υπαρχουν ακομα τεχνικα λυκεια και τα βιβλια τους ειναι αρκετα καλα...δυστηχως ανεκμεταλευτα πανε αλλα τεσπα...δοκιμασε κατι τετοιο ..εχουν πολλες πληροφοριες για βασικες αρχες ηλεκτρονικων και πιο βαθιες εννοιες πανω στο θεμα...επισης ειναι αρκετα φθηνα και δυσκολο να μην τ αξιζουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.