Jump to content

Οθόνες 19TFT......ναι μη βρίσετε.....:D

Necro

Recommended Posts

To αν εχει καλη απεικονιση 'η οχι εξαρταται κυρίος απο την υποκειμενικη γνωμη του καθενος. H philips ειναι οντως πολυ καλη στον τομεα ''αποδοσης/τιμης'' και μιας και εδω και μια βδομαδα ειμαι "μεσα" στα πραγματα (λογω στο οτι ειμαι κι εγω στο ψαξιμο..) πηρα προχθες το ram και ειδα ενα συγκριτικο αναμεσα σε 30 17ρες μεσα σε αυτες ηταν και η ενλογω philips μονο που ηταν σε 17 ιντσες..

Αναμεσα στις 30 λοιπον την ειχαν καταταξει με υποτηθεμενες μετρισεις που ειχαν κανει 17η... Αυτο + το οτι την εχω δει απο κοντα και δε μου αρεσε η απεικονιση της με κατι προχειρες φωτογραφιες που ειχαν στον υπολογιστη στο καταστημα που πηγα και την ειδα, με απομακρινει απο την αγορα της.

Αντιθετα εχει κορυφαιο service, 19 ιντσες, φοβερη τιμη, εκεντρικο design..

και απο τι ακουω απο διαφορα καταστηματα καθε τελος τις βδομαδας τους τελειωνουν τα αποθεματα..!

Οσο για τη sony δε την εχω δει απο κοντα ειναι καινουριο μοντελο με αριστα για την εποχη χαρακτηριστηκα πολυ καλη τιμη και ειναι sony......

Το καλυτερο ομως για καποιον που θελει να την χαρακτηρισει καλυτερη 'η οχι

απο τη philips θα ηταν να τη δει απο κοντα..

Παντως εγω κλεινω προς 17αρα για τους λογους που προανεφερα και μαλλον προς ΕΙΖΟ Μ1700..

"Σκεφτειτε μονο το εξης.. Ποσες φορες στη ζωη σας θα εχεται την ευκαιρια να αποκτισετε μια 17αρα χωρις να χρειαστει να ανησυχειτε αν θα βριετε τον εισαγγελεα εξω απο το κατοφλι της πορτα σας" :017: :003: :023:

Απο το "RAΜ"..

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Μια που και εγω σκεφτομαι να αγορασω οθονη (μεχρι τα Χριστουγεννα ελπιζω!) να πω μερικες σκεψεις-αποριες. Καταρχην για μενα τον πρωτο ρολο τον παιζει η εγγυηση των 0 πιξελ γιατι ξερω οτι θα χαλαστω πολυ αν δωσω ενα καρο λεφτα για να δω ενα χαλασμενο πιξελ να μου σπαει τα νευρα. Στην ελλαδα δυστυχως εχουμε μονο lg, belinea, eizo και τωρα φιλιπς να δινουν τετοια εγγυηση (μαλιστα eizo & philips μονο για 6 και 12 μηνες απο οτι ακουω). Αρα παμε σε μια απο αυτες. Η σ1910 ειναι πολυ καλη αλλα και 620ευρω ειναι πολλα. Η 1915 που την εχω δει δεν μου αρεσε και μου φαινονται και αρκετα τα λεφτα για την 1980 μια και εχει τν πανελ. Η belinea δεν φερνει στην ελλαδα την 101920 :-( αλλα μονο την 101925 (τν πανελ). Στα χαρτια η φιλιπς φαινεται καλυτερη απο την μπελινεα. (Prad.de) . Απο οτι καταλαβα μαλιστα η η φιλιπς δινουν πανευρωπαικα την 0 πιξελ εγγυηση. Αντε μακαρι να αρχισουν και αλλες εταιρειες μπας και παρουμε καμια dell ή viewsonic ή samsung! Τελικα όμως τι περνει κανεις; Τα σκαει στην eizo ή παιρνει την πιο φτηνη philips; Αναμενεται κανενα καινουργιο μοντελο στα κοντα;

Χμμμμ, καλυτερο contrast, καλυτερο bri, 8ms και TCO03. Αυτες τις διαφορες βλεπω κυριως με την 1915.

*edit*

Με μια ματια στο site της LG, θα δειτε οτι το σωστο μοντελο ειναι το L1950B, το οποιο μαλιστα εχει και DVI. To L1950S που εχει, δε διαφερει πολυ απο το 1915. Οποτε προσοχη με τα μοντελα μη χασουμε τη μπαλα!!!!

Μοντελο σαν αυτο που αναφερει το eshop απλα δεν υπαρχει.

To L1950B εχει αντιστοιχα χαρακτηριστικα με αυτο της Philips που συζητιεται.

Είδα και LG και Samsung και Εizo. Πήρα την συγκεκριμένη Philips. Μόνο η Eizo ήταν καλύτερή της και πανάκριβη επίσης και..

1.Όντως δεν ρυθμίζει καθ'ύψος αλλά εμένα δεν με ενοχλεί. Κατακόρυφα ρυθμίζει.

2.Στα παιχνίδια σε 1280Χ1024 είναι NO#1. Σε λιγότερο όχι.

3.Φωτεινότητα άριστη.

4.Contrast άριστο.

5.Response 8ms.

6.Ζero pixel.

παιδιά μη μιλάτε για ειζο σε μας τα φτωχαδάκια :(:(:(

το πρώτο pc που μας πηρε ο πατέρας μου το '96 ήταν με ειζο, και η καημένη ήταν τέλεια με κορυφαία ποιότητα μέχρι και το 2004, που και την έδωσα :(

Εντάξει η EIZO είναι η Ferrari των οθονών, δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό.

Eγω παντως πηρα ΕΙΖΟ Μ1700 απλα...κορυφαια..!

Η συγκεκριμένη είναι σε καλή τιμή αλλά χάνει ελαφρώς στο response τουλάχιστον έτσι λένε τα test αλλά αν δεν τη δεις δεν μπροκειται να βγάλεις άκρη.

1.SONY HS95D

2.Samsung SN913N.....

3.LG 1950B

4.Philips190X6FB

λοιπόν...τι θέλω από σας......να μου κατατάξετε κατά τις γνώμες σας τις οθόνες! απλά βάλτε σε σειρά απο τη ''καλύτερη>χειρότερη'' μόνο τους αριθμούς, δε χρειάζεται να πείτε κάθε μοντέλο, και πέραν αυτού κάντε και ένα σχόλιο για την ΤΟΠ επιλογή σας! νομίζω πως έτσι θα μαστε εντάξει ;)

Προσωπικα θα κοιτουσα μονο LG και Philips λογω των εγγυησεων Zero-pixel που δινουν. Μεταξυ τους η μονη διαφορα ειναι το DVI που εχει παραπανω η Philips. Κατα τ'αλλα ειναι ολοιδιες κι αν δεν κανω λαθος εχουν και το ιδιο panel οπως και ιδια τιμη!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.