Jump to content



Οθόνες 19TFT......ναι μη βρίσετε.....:D


Necro

Recommended Posts

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Ρε γμτ με νευριαζουνε στα multirama.Εχουν την Philips 190 X6fb που θελω στο site τους κ οταν πηγα να την παρω απο μαγαζι δεν την ειχαν.Τους πηρα τηλεφωνο κ σημερα (μια βδομαδα περιπου αφοτου πηγα) κ δεν την εχουν σε κανενα μαγαζι.Φυσικα απο το site δεν την εχουν βγαλει...Γκρρρρρ!Λενε οτι εχουν κανει παραγγελια στη Philips κ ακομα δεν εχουν ερθει

Link to comment
Share on other sites

Τελικα επειδη εχει εξαντληθει η υπομονη μου φαινεται πως θα παω προς Samsung Symncmaster 930bf που ειναι κ πολυ εργαλειο.Φοβαμαι ομως πολυ τα καμμενα πιξελ.Στα 7 ειναι η εγγυηση της Samsung ε?Τι λετε, να το τολμησω?Please οσοι εχετε εμπειρια με την οθονη, η ξερετε για αυτη πειτε μου αν εχετε δει ποτε σε αυτη καμμενα πιξελ κ λοιπα..Κ sorry για τα απανωτα post..

Link to comment
Share on other sites

Αν σε προλαβα μου χρωστας χαρη!

Βγαινει η νεα lg στα 350 ευρω με s-ips pannel και 8ms,Anti-glare, anti-static και πανεμορφη εμφανιση

Το ονομα της 1940BQ και εχει και dvi

Αυτη η οθονη ΔΕΝ ειναι s-ips αλλα TN και ΔΕΝ εχει DVI που εχει η philips η οποια (μιας κι εχω δει και τις 2) ειναι κλασεις ανωτερη.Και πολυ πιο ομορφη.Φιλος μου που πηρε την lg με το βγαλσιμο του προστατευτικου βγηκε....και το L απο το λογοτυπο στο εμπρος μερος της οθονης αντε μετα να μιλησεις για ποιοτητα στις lg.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Στην προηγούμενη δουλειά που ήμουν έβλεπα μια υπέρμετρη αγάπη πρός τη Philips και απορούσα. 'Οταν κάηκε μια μέρα ένα pixel από μια οθόνη ήρθε την επομένη ο courier και την αντικατέστησε. Μια άλλη μέρα κάηκε ξανά ένα pixel από άλλη οθόνη. Ξαναήρθε ο courier την επομένη την ξαναάλλαξε. Μια άλλη μέρα... μην επαναλαμβανόμαστε! Στις 30 οθόνες που είχαμε παραγγείλει οι 3 τα παίξανε από pixel και η εταιρεία τις άλλαξε αμέσως. Στην τωρινή δουλειά το έργο ξαναπαίχτηκε και ξανά η εταιρεία έκανε τη δουλειά της αλλά αυτή τη φορά με μια βδομάδα καθυστέρηση λόγω έλλειψης του συγκεκριμένου μοντέλου. Από πιστότητα χρωμάτων δεν είμαι και πολύ απαιτητικός οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι τα λεφτά που έδωσα για οθόνη θα πιάσουν τόπο και δε θα έχω προβλήματα με after sales service κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.