Jump to content

Guide για να φτιάξετε το pc σας από το 0:)

Dolly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έγραψα ένα guide για το Team9.gr το οποιο περιγραφει πως να φτιάξεις ένα pc από την αρχή.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.team9.gr/viewtopic.php?t=1601

Αν θέλετε ρίξτε μια ματια και δώστε μου λίγο feedback πως σας φάνηκε γιατί είναι η πρώτη μου προσπάθεια!

Ευχαριστώ πολύ!

πολύ καλός οδηγός Dolly μπράβο για την προσπάθεια και καλορίζικο το καινούργιο setup.

Το βύσμα για την κάρτα γραφικών του PSU γιατί δε το χρησιμοποίησες? Μειώνει τις παρεμβολές όπως λένε.

Σε ευχαριστώ πολύ Enduracell!

Λες για το βύσμα το 6άρι που δίνει τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών, η λες για την extra θήρα που έχει η μητρική για όταν βάλεις και δεύτερη κάρτα πάνω για να δίνει σταθερότητα?

Αν λες για το πρώτο το έχω συνδέσει, αν λες για το δεύτερο νόμιζα πως το θέλει για 2 κάρτες. Δεν ήξερα πως κάνει διαφορα και με μια :)

Θα το βάλω απόψε!

Ευχαριστώ και πάλι!

Βλεπω στις φωτο να εχεις την mobo πανω σε χαλι .Προσοχη στατικος ηλεκτρισμος!!

Επισης δεν ξερω αν εχεις αναφερθει ηδη αλλα πες και οτι πρεπει να αποφορτιστουμε πριν κανουμε τπτ.

Αρχική απάντηση από Dolly

Σε ευχαριστώ πολύ Enduracell!

Λες για το βύσμα το 6άρι που δίνει τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών, η λες για την extra θήρα που έχει η μητρική για όταν βάλεις και δεύτερη κάρτα πάνω για να δίνει σταθερότητα?

Αν λες για το πρώτο το έχω συνδέσει, αν λες για το δεύτερο νόμιζα πως το θέλει για 2 κάρτες. Δεν ήξερα πως κάνει διαφορα και με μια :)

Θα το βάλω απόψε!

Ευχαριστώ και πάλι!

όχι για το πρώτο λέω, είσαι εντάξει το δεύτερο είναι για SLI περισσότερο :T:

Μπραβο!!! Πολυ καλος ο οδηγος! Μια ερωτηση μονο γιατι ειμαι μπερδεμενος.... Στην ακρη του καλωδιου EIDE δεν παει το MASTER????? :confused:

πο, πο τι εφτιαξε ο ανθρωπος.

Δεν το πας και σε κανενα εκδοτικο οικο να βγαλεις και κανενα φραγκο;

Μπραβο μεγαλε. πολυ ωραια δουλεια. :T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.