N1K Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 Mεχρι τωρα εδω και 1χρονο δεν ειχα κανενα προβλημα με το Νec 3500. Τις τελευταιες μερες παρουσιασε κατι περιεργο.. Γραφω μια ταινια [χωρις προστασιες κλπ] σε ενα dvd-rw για να τη δω στο ps2. Την παιζει μια χαρα αλλα μολις ξαναβαζω το δισκακι στο nec για να το σβησω δε μπορει να το διαβασει.. Φλασαρα το τελευταιο original και μια απο τα ιδια.. καμια ιδεα?? καλυπτομαι απο εγγυηση για rma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Νοέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 δεν ειμαι σιγουρος αν σε καλυπτει η εγγυηση. Αλλα βαση νομων ειναι 2 χρονια οποτε...παντως πηγαινε το για rma μου εχουν χαλασει σε μερικους μηνες2 35001 3520τωρα εχω 3540 ...αντε να δουμε ποσο θα αντεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1K Νοέμβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 τους πηρα τηλ στο eshop και μου ειπαν οτι δε με καλυπτει εγγυηση επειδη εχει περασει 1χρονος.. μου ειπαν ομως να τους το παω απο εκει να το κανουν rma μηπως και το δεχτει η εταιρεια..αυτο το βαση νομων ειναι 2 χρονια μπορεις να μου το εξηγησεις skinny13?μην παω τσαμπα το drive και περιμενω μερες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Υπαρχει σχετικος νομος για υποχρεωτικη Εγγυηση 2 ετων σε αναλογα προιοντα - νομος υπ'αριθμ 3043Νομος για υποχρεωτικη Εγγυηση 2 ετων.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.