Iannis Δεκέμβριος 2, 2005 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 σορρυ για το πριξιμοαλλα ειδα το bios στις DFI και επαθα εγκεφαλικό http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=6716&page=5εδω δε τα εχω μπλεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Δεκέμβριος 2, 2005 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Εγώ που έχω έναν ταπεινό διπλό Pentium III και μια χαρά κάνω την δουλειά μου.. και Ftp server και κατεβαστήρι και μουσική και Video editing... μονό παιχνίδια δεν παίζει αλλά αυτό δεν με αφορά γιατί δεν παίζω πολύ PC games παρά προτιμώ να έχω ένα Revolution και τπτ άλλο..Πέρα από αυτό μην ξεχνάμε την ΔΕΗ.. οι καινούργιοι υπολογιστές ξοδεύουν ποιο πολύ ρεύμα και από την κουζίνα της γιαγιάς.. μιλάω για PresHOT A64 Athlon FX κοκ μετά έρχονται τα SLI και τα Crossfire λες και με μια κάρτα γραφικών δεν μπορείς να παίξεις τπτ.. όλοι λένε ας πάρω μια 6600GT και την άλλη μετά από Χ μήνες.. βγαίνει η 7800 και μετά όλοι κλαίνε την μοίρα τους για τα 800E που έδωσαν τότε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.