Jump to content

Gainward 7800gt

Bechli1442169120

Recommended Posts

Παιδιά για πείτε καμιά άποψη για την υλοποίηση της Gainward.Την έχει κανείς?Με ενδοιαφέρει να έχει αρκετά extra μέσα.Εκτός από την Gainward(που έχει πολύ καλή φήμη) ποιά άλλη προτίνεται?

μπορώ να σου πω για την pixelview που έχω, σαν έξτρα το κουτί είχε 2 παιχνίδια (snowblind και thief) από software είχε το windvd 5,το powerdirector 3 και από καλώδια 1 rca, 1 s-video, 1 s-video to rca, to vivo και to hdtv.

Από o/c μέχρι τώρα είναι στα 485/1117.

Αλλη μία επιλογή....

BFG GeForce 7800 GT OC

Ελαφρώς υπερχρονισμένη εκ'κατασκευής στα 425/1050

LIFETIME Manufacturer Warranty

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/7800__Series.html

Τιμή μαζί με τα μεταφορικά 355 ευρώ

Α,ρε γειτονα μας κολαζεις............

Εννοεις προφανως αυτην που εχει ο ε-σοπας???

Την γλυκοκοιταζα κι εγω αλλα μετα σκεφτηκα 2 πραγματακια

1)Υπαρχουνε "μπανανες" 7800GT ... Eιδικα κατι gigabyte 78800gt ακουγονται οτι ζοριζονται για τα 430...

2) Η gainward κανει speed bining (7800GT + 7800GT Golden sample) Αρα οι πιθανοτητες να πεσεις σε μπανανα πυρηνα με την "απλη" 7800GT ειναι μεγαλυτερες απο το να παρεις μια 7800GT απο μια εταιρια που βγαζει ΜΟΝΟ ενα μοντελο 7800GT...

Μy 2 cents...

Gainward,απο 2 καρτες που ειχα καποτε αυτης της εταιριας,εχω να πω οτι τις πληρωνεις λιγο παραπανω αλλα το παιρνεις σε ποιοτητα και ο/c,εκτος απο το εργοστασιακο O/c που σου δινει η εταιρια (αν θες το ενεργοποιεις) χωρις να χασεις εγγυηση,ανεβαινουν ακομα πιο πανω.Βεβαια παρε Golden Sample οτι μοντελο και να παρεις απο αυτην την εταιρια.

Βασικά εγώ πιστεύω ότι όλες οι υλοποιήσεις είναι το ίδιο καλές. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι τα συνοδευτικά παιχνίδια και καλώδια.

Όλες ίδιες είναι σε σχεδίαση (pcb) αλλά το κατά πόσο θα πέσεις σε καλό κομμάτι είναι τύχη...

Για συνοδεύτηκα παιχνίδια το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μην πάρεις την pov η οποία δεν δίνει καθόλου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.