Jump to content

Another 19'' TFT thread -- επείγον

asky

Recommended Posts

Λοιπόν χίλια συγνώμη αλλά μιας και είστε η μόνη αξιότιμη πηγή πληροφοριών, είπα να ζητήσω την γνώμη σας

Όπως και πολλοί άλλοι εδώ θα πάρω (αύριο) μια 19'' TFT. Το θέμα είναι ότι με τόσα που διάβασα έχω χάσει πραγματικά την μπάλα.

Θέλω να πάρω οθόνη με την οποία θα ΠΑΙΖΩ Counter Strike Source (που συνήθως πάει έως 200 fps και) , το EVE οnline που παίζετε σε ανάλυση 1280χ1024 και θέλει καλή ευκρίνεια, και θα βλέπω πολλά πολλά ΑΝΙΜΕ και ταινίες.

Στην αρχή ήμουν έτοιμος για την Samsung 913N που έχει πολύ καλή τιμή ... αλλά μετά έμαθα για την εγγύηση της Samsung στα 6 πίξελ και έτσι αποθαρύνθηκα.

Έτσι στράφτηκα στην Belinea 19'' 10 19 27 που βρήκα ΜΟΝΟ στην pixmania. Αλλά δεν ξέρω τι εγγύηση δίνει (και ούτε η Pixmania ξέρει .. λέει δεν έχει κάτι συγκεκρημένο) και αν δεν μου πει κάποιος ότι είναι πραγματικά ΚΑΛΗ οθόνη (4 ms responce time ffs) τότε δε θα την τολμίσω

Έτσι είδα το πλαίσιο με την Turbo - X 19'' που αναφέρετε σε άλλα threads

Και την AOC 19'' η οποία φημολογείτε ότι είναι 2η καλύτερη μετά της Samsung

Μετα όμως κάτι πήρε το αφτί μου για δαιφορετικά panels και πως και αυτά επιρεάζουν την απόδοση

ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλώ διότι αύριο εγώ την κάνω από σαλονίκη και πρέπει να φύγω με οθόνη. Μην πα΄ρω κάτι κουτουρού

Το χρήμα δεν είναι ΑΘΦΟΝΟ άρα κάτι οικονομικό θα είανι προτιμότερο.(350 συν πλυν)

Σκεφτομαι κ γω σοβαρα την Aoc που ανεφερες, που την εχει το πλαισιο.Φαινεται πολυ καλη αλλα εγγυηση εχει η στα 3 η στα 5 πιξελ απ'οτι μου χε πει ο μαστορας του πλαισιου.Τα χριστουγεννα μπορει να τη τσιμπησω

http://www.p4c.philips.com/files/1/190x6fb_00/190x6fb_00_pss_ell.pdf

Την έχω περίπου 5 μέρες, είναι πολύ καλή για τα λεφτά της δεν έχω κανένα παράπονο. Σου τη συστήνω. Όμως την είχε μόνο το e-shop και εξαντλήθηκε, δεν ξέρω που αλλού μπορείς να την βρεις. :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.