nickthegreek21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 Τελικά δεν θα αλλάξω μητρική και θα κρατήσω την 865PE. Θα τις προσθέσω μια καρτούλα και καμια μνήμη. Θα ήθελα να μου πείτε πόση μνήμη μπορώ να προσθέσω ακόμα (έχω ήδη 512mb) και ποίες μνήμες είναι συμβατές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Νοέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 θα σου πρότεινα μιας και εγώ έχω 865pe (άσους p4p800e-deluxe) να πάρεις κάποιο καλο πακέτο όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554950ένα φιλαράκι από εδώ σέρρες τις βάλαμε την παρασκευή και χωρίς να υπερβάλλω είδαμε μεγάλες διαφορες σε σχέση με τα 2gb που είχε πριν σε kingston value ram 4 x 512. δεν ξέρω αν ήταν προβληματικές αλλα στην εκκίνηση συστήματος κέρδισε 9 sec και με την επέμβαση στην "registry που μπορείς να κανεις ώστε να φορτώνεις τα dll που χρειάζονται εφόσον βάλεις 1gb το μηχάνημα θα πετάει! προτείνω αυτές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.