Jump to content

PLEXTOR-130A DVD-ROM ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Iannis

Recommended Posts

Eγω γιατι εχω λυσσαξει με το LiteOn?Ρε παιδια ειναι το πιο φθηνο και σιγουρα ειναι οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει(ιδιαιτερα σε ripping-windows formating).Παει σφαιρα παντου και διαβαζει κακοκγραμμενα cd/dvd αλλα και καταχαρακωμενα δισκακια χωρις δευτερη σκεψη.Eξαλου σε οσους φιλους εχω στησει συστηματακια τους εχει κανει εντυπωση η ταχυτητα του.Το μονο μειονεκτημα ειναι ο θορυβος του και ιδιαιτερα με το patched f/w απογειωνεται...

Σαν τι αναγνωρίζεται το δισκάκι σου; Αν το βάλεις στο recorder σου το βλέπει σαν DVD-ROM ή όχι;

Δε μου απάντησες σε αυτό. Αν θες άνοιξε το Nero CD-DVD Speed, πήγαινε File/Options/User Interface/Disk Info και βάλε booktype. Βάλε το Verbatim στο recorder σου και δώσε μας ένα screenshot σαν το παρακάτω:

post-146-1442174270,027_thumb.jpg

Λοιπον,, βαζω ενα κενο DVD-DL TDK και κανω αυτα μου μου λες όμως δεν ειναι ενεργή η επιλογη.

Sorry για το πρηξιμο φιλε

Όπως βλέπεις εδώ πέρα με το NEC 3540 ακόμα και αν δεν έχω δισκάκι μέσα, η επιλογή είναι διαθέσιμη.

Άρα το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι παίζει κάτι άσχημο με το firmware του writer σου. Ίσως η έκδοση που έχεις να μην υποστηρίζει την αλλαγή του setting αυτού.

post-1802-1442174270,2519_thumb.png

• 2 weeks later...

DVD+R DL Prime Disk έχω γράψει 5 με το Plextor 740Α και το 130A τα διαβάζει κανονικά και ταινίες και δεδομένα. Και στις 2 συσκευές έχω firmware 1.01

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.