Jump to content

Τι λέτε για αυτήν BELINEA 10 20 35W ;Ψαχνω για 20" widescreen.

Eraser1442169130

Recommended Posts

EIZO S2110W

EIZO FLEXSCAN S2110W WHITE 21''

Τιμή. 899.00 € + 19% ΦΠΑ = 1,069.81 €

Η συγκεκριμένη μου έχει γυαλίσει και μένα...

Δες κι αυτη που την ειδα σημερα μιας και ψαχνω κι εγω αγορα τετοιας οθονης.Την ειδα live να παιζει και ενθουσιαστηκα.Ghosting σε HL2 παντως δεν ειδα αλλα δεν ξερω σε βιντεο, ειναι 16ms.

Δες κι αυτη που την ειδα σημερα μιας και ψαχνω κι εγω αγορα τετοιας οθονης.Την ειδα live να παιζει και ενθουσιαστηκα.Ghosting σε HL2 παντως δεν ειδα αλλα δεν ξερω σε βιντεο, ειναι 16ms.

http://www.prad.de/en/guide/screen2029.html

Πολύ καλή πρόταση.

Ελεος.

Πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια της belinea για να ρωτησω ποσο κοστιζει εδω το 20,1 ιντσων μοντελο.

Λοιπον μου λενε 565+φπα+κοστος παραδοσης = περιπου 690 ευρω οταν αγγλια μαζι με τα παντα την βρισκω 510....

Τους λεω μα καλα τοση διαφορα και μου λενε "τι να σας πω αγοραστε την απο εκει τοτε. Εμεις δεν την φερνουμε επισημα. Απο 2006 και μετα θα ερθει επισημα,τιμη για τοτε δε γνωριζω"

το κόστος που θα τη βρείς στα καταστήματα είναι συνήθως μικρότερο απο την επίσημη τιμή που δίνει η αντιπροσωπεία...την δική μου Βελινεα την είχα βρεί γύρω στα -50€ κάτω απο την προτεινόμενη απο την αντιπροσωπεία τιμή...

...επίσης δεν κατάλαβα πως θα την αγόραζες κατευθείαν απο την αντιπροσωπεία...ως ιδιώτης δλδ, αφού οι αντιπροσωπείες δεν εμπορεύονται προϊόντα σε ιδιώτες...και θα σου χρέωναν ακόμη και μεταφορικά...

...κι εγώ είχα πάρει να ρωτήσω για τη δική μου οθόνη και το μόνο που μου είπαν ήταν σε ποιά καταστήματα θα μπορούσα να τη βρώ κι αν υπάρχει σε στοκ...

...όσο για τη διαφορά τιμής, αυτό συμβαίνει σ' όλεςσχεδόν τις οθόνες κι όχι μόνο στην περίπτωση της Βελινεα...

όσο γι αυτό...

Εμεις δεν την φερνουμε επισημα. Απο 2006 και μετα θα ερθει επισημα,τιμη για τοτε δε γνωριζω"
...δεν ξέρω τί μπορέι να σημαίνει...ίσως μας διαφωτίσει κάποιος πιο σχετικός...

Την δικια σου απο που την πηρες? Το συγκεκριμενο μοντελο Ελλαδα δε το βρισκω και απο overclockers που το βρηκα νομιζω οτι πανω απο δυο κιλα δε στελνουν Ελλαδα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.