Jump to content

Μια Καλή καρτούλα θέλω, σε PCI-E

nickthegreek21

Recommended Posts

Πλησιάζουν γενέθλια και λέω να αναβαθμίσω το κομπουτερακι μου, θα ήθελα μια καλή κάρτα γραφικών (τύπου 6600). Να παίζω κανένα Battlefield 2, Battlefront 2, Need for Speed MW κτλπ. Αλλα μέχρι 200 euro μπορώ να διαθέσω, ακουω τις προτάσεις σας. :001:

στο αναλογο topic οπου ζητουσα κι εγω το ιδιο,και διεθετα γυρω στα 170-190

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=16028

καταληξαμε στην X800GT2...

ειχαμε πει και για X800GTO και X800GTO2 αλλα δεν τις βρηκα σε Ελλαδα(η τουλαχιστον το καταστημα απο το οποιο ψωνιζω δε μποτουσε να τη βρει...)

ετσι πηρα την X800GT2..

Γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει να ριξεις τοσα λεφτα σε AGP γιατι ειναι μεταβατικη περιοδος...Δεν θα εχεις αργοτερα δυνατοτητα αναβαθμησης χωρις αλλαγη της καρτας γραφικων που πρακτικα δεν θα την εχεις αναγκη και αντε να την πουλισεις μετα γιατι θα ειναι AGP.Καλυτερα να κανεις υπομονη η οικονομια και να βαλεις pci-e κατα την γνωμη μου

H x1600XT που έχει το πλαισιο στα 180 ευρα τι λέει? Αξίζει?

(είναι όμως DDR2)

Πολύ καλή αγορά ειδικά όταν θα οριμάσουν και οι Drivers πιστεύω πώς θα είναι πολύ καλύτερη από την 6600GT.Οπότε η ψήφος μου στην Χ1600ΧΤ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.