Necro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 λόγω κάποιων προβλημάτων που μου προξένησαν κάτι drivers έκανα φορματ το pc ......τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, που το είχα αντιμετωπίσει και παλαιότερα ωστόσο είχε λυθεί......κστα games κάθε 2 sec κάνει κάτι στιγμιαία κολλήματα και όταν λέω στιγμιαία το εννοώ.....ωστόσο γίνεται ΠΟΛΎ σπαστικό....αυτά διακρίνονται επίσης και στο 3dmark05/03.....άλλαξα slots στη κάρτα , ρύθμισα το bios, τα έβαλα όλα default, έχω εγκαταστήσει άπειρες φορές άπειρους drivers , αλλά όταν φαίνεται πως έχει λυθει, απλά μετα απο κάποια λεπτά επανέρχεται.......να πω πως η μόνη ανωμαλία που αντιμετώπισα μετά το SLI είναι η απότομη άυξηση της θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών....εκεί που με τη zalman θα έβγαζα max 54{διαπιστωμένο} τώρα φθάνει και 65.......και επίσης υπάρχει μια απειροελάχιστη απόκλιση προς τα κάτω στο σκορ 3dmark05...............................αύριο θα δοκιμάσω άλλη κάρτα να δω μήπως φταίει η κάρτα μου, και θέλει rma.......αλλά δε νομίζω, αν και το ελπίζω κατα κάποιο τρόπο....να σημειώσω πως μέχρι και το SLI switch έβγαλα από τη μητρική για να μαι σίγουρος πως αυτό κατά κάποιον τρόπο δε προκαλεί τα προβλήματα...........τεσπα, αν ξέρει κανείς κάτι ας μου το πει....Επίσης πως μπορώ να κάνω φορματ αν χρειαστεί αλλά να μη χαθούν τα δεδομένα μου? μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο πρόγραμμα σα το norton ghost{πως τα λένε? :062: }?.........μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως δουλεύουν? Ευχαριστώ πολύ για τη κατανόηση............Δηλώνω αποχή από τη gaming σκήνη μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.... :100:
KTM Νοέμβριος 19, 2005 #2 Νοέμβριος 19, 2005 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=15995&highlight=norton+ghost
Necro Νοέμβριος 19, 2005 Author #3 Νοέμβριος 19, 2005 ευχαριστώ αλλά αν έχουν δημιουγηθεί σφάλματα στα windows στην ουσία δε θα τα κάνω ''back-up'' και αυτα?
SoulRiver Νοέμβριος 19, 2005 #4 Νοέμβριος 19, 2005 Πηγαινε και κανε την εικονικη σου μνημη σταθερη...αυτα τα στιγμιαια κολιματα μπορει να ειναι ο χρονος που απασχολητε ο υπολογιστης σου ρυθμιζοντας την εικονικη μνημη αναλογα με τις απαιτησεις του.Αμα την κανεις σταθερη στο 1gb πχ ισως να στρωσει
Jason1442169106 Νοέμβριος 19, 2005 #6 Νοέμβριος 19, 2005 Μια εκδοχη που μου ηρθε στο μυαλο..Μπορει οταν εκανες sli επειδη η καρτα στριμωχτηκε λιγο με τη διπλανη της, να μην επαιρνε αρκετο αερα, να ζεσταινοταν αρκετα κ να ξεχαρβαλωθηκε λιγο..Ειναι λιγο κουλο αλλα λεεεεεεεεεμε τωρα!Bambacha!
Necro Νοέμβριος 19, 2005 Author #7 Νοέμβριος 19, 2005 ευχαρισττώ για τις συμβουλές σας, δε μπορώ να αποκλείσω τπτ.....τώρα που άνοιξα το pc το δε τα κανει, αλλα βαριεμαι να διαπιστωσω πως μετά απο 10 λετπά θα τα ξαναρχισει.... jason την έχω μετακινήσει τόσες φορές που δεν αποκλείω το ενδεχομενο ζημιας..... soulriver θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να εμπλουτίσεις τις ελάχιστες γνώσεις μου γύρω απο το θέμα.....εν ολίγεις, πως το κάνω αυτό?
SoulRiver Νοέμβριος 20, 2005 #8 Νοέμβριος 20, 2005 Δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης μου" πηγαινε στις ιδιοτητες μετα στην καρτελα "Για προχωρημενους" στις Επιδοσεις πατα "Ρυθμισεις".Στο παραθυρο που σου βγαζει επελεξε "Για Προχωρημενους" και εκει επελεξε στις ρυθμισεις τις εικονικης μνημης "Προσαρμοσμενο μεγεθος" και ορισε και στο αρχικο και στο μεγιστο μεγεθος "1024" ( η μεγαλυτερο η λιγοτερο ...εσυ αποφασιζεις ). Εαν παντως δεν το αλλαξες εσυ παλιοτερα η καποιος αλλος πιθανον να μην ειναι αυτο η λυση που θες.Γενικα παντως εαν εχει καποιος απο 1gb και πανω μνημη και δεν παιζει ιδιαιτερα μνημοβορα games μπορει να ορισει 0 εικονικη μνημη καθως η RAM ειναι πολυ πιο γρηγορη και ισως να κερδισει ετσι σε επιδοσεις...Εγω ομως που το δοκιμασα στο Lineage 2 εφαγα μπλε οθονη
kinq1 Νοέμβριος 20, 2005 #9 Νοέμβριος 20, 2005 Μήπως υπάρχει κάποιο Antivirus Software ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει πόρους του συστήματος ή διαβάζει/γράφει στο σκληρό σε τακτά χρονικά διαστήματα?
d|smal Νοέμβριος 20, 2005 #10 Νοέμβριος 20, 2005 δοκιμασε να αλλαξεις το refresh rate της οθονης βαλτο στο κατωτερο.. καλα αποκλυεται να ειναι αυτο αλλα λεμε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.