tsiage Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2005 Το σύστημά μου είναι:AMD 2000+, GeForce Ti 4400 , 512MB RAM, Soltec SL-75DRV.Ενώ όλα δούλευαν κανονικά το pc μου πέταγε μερικές φορές μπλε οθόνη με το μήνυμα STOP: 0x0000008E (...) κυρίως στα παιχνίδια.Έκανα format και το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ έντονο και κάποιες φορές κάτω απο το STOP γράφει και τον driver της κάρτας γραφικών nv4_disp.dl και κάποιες άλλες ένα .sys που δε το θυμάμαι. Έχω δοκιμάσει επαναγκατάσταση drivers.Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Νοέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αυτο υποδηλωνει κυριος προβλημα μνημης, ενδεχωμενος να μην ειναι αρκετα γρηγορες και να μην μπορουν να ανταποκριθουν στις απαιτησεις καποιον game.Τι μνημες εχεις ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsiage Νοέμβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 2x256 MB RAM είναι. Το game (lineage 2) το έπαιζε κανονικά πριν αρχίσει τα πολλά crush. Και σε άλλα παιχνίδια γενικά δεν έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Νοέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Ισως καποια μνημη σου να τα εχει ψιλοφτυσει.Δοκιμασε να τρεξεις memtest για καθε μια ξεχωριστα και αν τελικα δεν ειναι αυτο δοκιμασε να περασεις ξανα τους drivers της καρτας σου η καποιους νεοτερους/παλιοτερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.