Cthulhu Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2005 Αγαπητοί συμφορουμίτες, αγοράκια και στρουμφίτες (sorry, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη ρίμα), χαιρετώ.Ξέρετε κανέναν PCI Serial ATA Controller που να υποστηρίζει Raid 5; Με έχει πρήξει ένας φίλος πως με τον ενσωματωμένο raid θα έχω πρόβλημα αν αλλάξω m/b και ότι ουσιαστικά είναι software και όχι hardware raid (τώρα αυτό πως γίνεται, δεν ξέρω, ρωτήστε αυτόν) και μπλα μπλα μπλα.Φυσικά, εγώ ψιλοέγραψα το φίλο μου, το γεγονός όμως είναι πως θα ήθελα να αγοράσω άλλον ένα δίσκο και από το σπάταλο mirroring να πάω στο σαφώς καλύτερο από ταχύτητα/χωρητικότητα Raid 5.Ξέρετε κανένα e-shop (ή έστω, και σκέτο μαγαζί) που να έχει τέτοιον controller (κατά προτίμηση γνωστής μάρκας, Adaptec ή Promice). Ξέρετε πόσο θα πάει το μαλλί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα τον Adaptec SATA Raid 2410SA4 serial ports, 64/66 MHz, low-profile card with RAID 0, 1, 5, 10, JBOD for high-end workstations and entry-level servershttp://www.adaptec.com/worldwide/product/proddetail.html?sess=no&language=English+US&prodkey=AAR-2410SA&cat=%2fTechnology%2fSerial+ATA+Products%2fRAID+Controllers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu Νοέμβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα τον Adaptec SATA Raid 2410SAΣτην Adaptec και την Promise έχω μπει κι εγώ. Το θέμα είναι αν κανένα ελληνικό μαγαζί τα φέρνει και σε τι τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Νοέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Στην Adaptec και την Promise έχω μπει κι εγώ. Το θέμα είναι αν κανένα ελληνικό μαγαζί τα φέρνει και σε τι τιμέςhttp://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=+Adaptec+SATA+Raid+2410SA&sp_catcode=SKROUTZskroutz it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu Νοέμβριος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=+Adaptec+SATA+Raid+2410SA&sp_catcode=SKROUTZskroutz it!Thanks guys. Γαμάτος ο Skroutz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Στην Adaptec και την Promise έχω μπει κι εγώ. Το θέμα είναι αν κανένα ελληνικό μαγαζί τα φέρνει και σε τι τιμές Αν πατούσες το link που έκανες quote, θα έβλεπες ότι σε οδηγεί σε ελληνικό κατάστημα στην Στουρνάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Νοέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Επίσης μπορείς να αγοράσεις και από την infotrade. Καλές τιμές και αξιόπιστα προϊόντα , εκεί συνήθως αγόραζα SCSI Controllers.Σου προτείνω να πάρεις τον TX4300 αλλά αν διαθέτει ο φίλος σου περισσότερα τότε πάρε τον SuperTrak EX8300 όπου μπαίνει σε PCI-E και είναι ότι πρέπει αν έχει Athlon64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu Νοέμβριος 19, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Αν πατούσες το link που έκανες quote, θα έβλεπες ότι σε οδηγεί σε ελληνικό κατάστημα στην Στουρνάρη. Ουπς! :053: :053: :053: Pokemon, και ο Adaptec μπαίνει σε PCI-X. Τον φίλο μου δεν κατάλαβα που τον μπλέκεις. Τώρα μπήκα σε δίλλημα. Adaptec 2410SA ή FastTrak SX4300; Ή να πάω σε μία απ' τις ακριβές λύσεις 2820SA/SuperTrak EX8300; (σημειωτέον, money is no object, αλλά απ' την άλλη αμφιβάλλω αν θα κάνω raid με περισσότερους από 4 δίσκους, για να χρειάζομαι τους ελεγκτές των 8 θυρών) Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.