Jump to content

Super ευκαιρια στο AGP: 6800GS NV40 + GDDR3

sakattack1442169065

Recommended Posts

συμφωνα με το inquirer η nvidia προκειται να κυκλοφορησει την 6800GS και σε ΑGP εκδοση, προκειμενου να καλυψει το μεγαλο κενο που εχει στη γκαμα της σε ΑGP μοντελα (αυτη τη στιγμη εχει καταργησει ολες τις παλιες 6800 και δεν εχει τιποτα καλυτερο απο τις 6600GT που κι αυτες ειναι δυσευρετες)

Γιατι super ευκαιρια? απο οτι λενε θα ειναι με NV40 τσιπ, πραγμα που σημαινει οτι πιθανον να ξεκλειδωνει 16 pipelines

Βαλτε και τα 256ΜΒ GDDR3 στα 500ΜΗz (1000 DDR) , αυτο δεν μας κανει μια 6800ultra σε τιμη 200-250Ε ? :003: :003: :003:

Ηemi γερα, τα 7000 που ηθελες ειναι κοντα :003:

AGP is here to stay :040:

Όλοι έχουμε ανάγκη από AGP :003: :067: :cool:

Έψαχνα και εγώ για καμιά 6800 GT , αλλά όσες τελικά βρήκα κάνανε πάνω από 350+ Ευρώ. :021: . Επιπλέον μετά το Γενάρη δεν θα υπάρχει καθόλου AGP , οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο να έρθουν αρκετά κομμάτια Ελλάδα . Δυστηχώς δεν βλέπω να ξαναφέρει το Πλαίσιο τις Albatron 6800 GT :089: .

To overclockers.co.uk είναι καλό κατάστημα; Έχω ψωνίσει από amazon.com και play.com αλλά δεν έχω αγοράσει hardware ποτέ online :085: . Όχι τίποτα άλλο , αλλά έχει μια XFX GeForce 6800 GS ( http://www.overclockers.co.uk/acatalog/6800PCI_Series.html ) έτοιμη τουμπανιασμένη :ylsuper: ( 485MHz Core , 1100MHz memory ) με 2 χρόνια εγγύηση . Αν βγει σε AGP την έχω πάρει...

Άντε nVidia κάνε το θαύμα σου :056:

xa xa

κοιτα να δεις πως τα φερνει η ζωη...

όταν πηρα το pc μου περυσι τετοια εποχη,η μονη καρτα γραφικων που υπηρχε σε PCI EX ηταν η FX5750...

και παρακαλουσα να βγουν καρτες σε PCX...

τωρα ψαχνεται για AGP :082: :082: :082:

συμφωνα με το inquirer η nvidia προκειται να κυκλοφορησει την 6800GS και σε ΑGP εκδοση, προκειμενου να καλυψει το μεγαλο κενο που εχει στη γκαμα της σε ΑGP μοντελα (αυτη τη στιγμη εχει καταργησει ολες τις παλιες 6800 και δεν εχει τιποτα καλυτερο απο τις 6600GT που κι αυτες ειναι δυσευρετες)

Γιατι super ευκαιρια? απο οτι λενε θα ειναι με NV40 τσιπ, πραγμα που σημαινει οτι πιθανον να ξεκλειδωνει 16 pipelines

Βαλτε και τα 256ΜΒ GDDR3 στα 500ΜΗz (1000 DDR) , αυτο δεν μας κανει μια 6800ultra σε τιμη 200-250Ε ? :003: :003: :003:

Ηemi γερα, τα 7000 που ηθελες ειναι κοντα :003:

AGP is here to stay :040:

8452 στο 3dmark 2005 είναι καλά??

οταν ειχα παρει παντως την albatron 6800gt που κλοκαρει 420/1100 με 259ε καινουργια απο το πλαισιο δεν ειχα παραπονο απο το agp παντως.

Δεν υπαρχει λογος να αναβαθμισεις καποιος μονο και μονο για το ονομα του pcie.

• 3 weeks later...
και η απαντηση απο την ΑΤΙ , Χ800 GTO AGP

να δουμε αν και ποτε θα επιβεβαιωθουν αυτες οι 2

YΓ να δουμε ποσο ευκολο θα ειναι να ξεκλειδωνει με BIOS flash αυτη

Βασικά μερικοί δεν ξέρουν να flashάρουν .. εγώ ξέρω πολύ καλά να flashάρω μια motherboard.. πιστεύω να είναι και αυτό κάτι παρόμοιο .. και επίσης από πού μπορώ να κατεβάσω ένα Bios από κάρτα γραφικών ? Και που λέει οδηγίες ? :083:

To overclockers την έχει εδώ και 2-3 μέρες, preorder βέβαια link

την 6800GS λες ε?

αρα επιβεβαιωνεται το αρχικο λινκ που ελεγε οτι θα κυκλοφορησει περιπου σε 3 βδομαδες ;)

πανακριβα ομως την εχει...

την 6800GS λες ε?

αρα επιβεβαιωνεται το αρχικο λινκ που ελεγε οτι θα κυκλοφορησει περιπου σε 3 βδομαδες ;)

πανακριβα ομως την εχει...

Μαλλον δεν εννοει την 6800gs γιατι εχει βγει αρκετο καιρο στο overclockers...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.