InMyMemory Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Μηπως γνωριζει κανεις ( πχ HIPRO5 )Εχω μια 9800 pro με το arctic cooling πανω.Το πιεσα μαλλον λιγο παραπανω και τωρα δεν δουλευει η καρτα! :cry: :cry: Ειναι νεκρη , δοκιμασα αλλη καρτα και δουλευει το pc.Προφανως με την παραπανω πιεση χαλασα τον πυρηνα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 λολοχι μονο ο hipro και οι αλλοι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Ιανουάριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Και οι αλλοι και οι αλλοι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 βγάλε το artic cooling και δες πως είναι ο πυρήνας από πάνω, αν είναι σπασμένος είναι αυτο που υπέθεσες. Επειδή δε ξέρω πως είναι αυτή η ψήκτρα κοίτα αν προεξέχει μη κάνει κανένα μεταλλικό της μέρος επαφή με smd της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Μπά δεν φαίνεται το σπάσιμο...Με παρόμοιο τρόπο ψώφησε η προηγούμενη η δικιά μου.. Μια χαρά RMA γίνεται.. ’ντε να πάρεις και r360 αν δεν έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Ιανουάριος 19, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Εληξε η εγγυηση πριν 1.5 μηνα!!! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιανουάριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Εισαι και ατυχος βρε παιδι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.