Jump to content



Χ800ΧΤ Overclocking


Whiteyez1442169121

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μια Sapphire X800xt με ATI Silencer 4 πάνω και λέω να δώ μέχρι που πάν τα limits της...το θέμα είναι ότι δεν έχω ξαναασχοληθεί με Overclocking όποτε δεν ξέρω και πολλά. Έχω κατεβάσει το Atitool μέχρι στιγμής, και απότι διάβασα κάπου πρέπει να πειράξω κάποιες τάσης απτο bios, αλλά δεν ξέρω πόσο να της ανεβάσω μη κάνω και καμιά πατάτα και την κλαίω μετά. Υπάρχει κανένας guide? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Δεν πιστευω οτι χρειαζεται να πειραξεις τις τασεις κανε απλα find max core στο ati tool και find max mem και θα στα βγαλει αστο και μια ωρα να κανει search για artifacts να δεις οτι

ειναι stable και θα εισαι οκ!!!!!

πρώτα βρες που πάει η κάρτα με default ρεύματα....να την "δουλέψεις"...

μετά εφόσον δεις ότι δεν ανεβαίνει άλλο...εδώ είμαστε....όλοι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.