Jump to content

Πρόβλημα με MSN Messenger και X-Fi Platinum

steve67

Recommended Posts

Γεια σας,

Εγκατέστησα μια Sound Blaster X-Fi Platinum στο pc μου και ενώ η ποιότητα του ήχου βελτιώθηκε απίστευτα σε σχέση με την παλιά μου Audigy στα παιχνιδια, στην μουσική, στις ταινίες και γενικα σε όλο τον ήχο μου παρουσιάζει ενα τελείως κουφό πρόβλημα με το MSN Messenger 7.5....

Ενώ τρέχω το audio setup wizard και μέσω του mixer της κάρτας επιλέγω τις σωστές εξόδους και ακούω κανονικά ήχο από τα ηχεία αλλά και απο το mic είτε στην υποδοχή πίσω από την κάρτα είτε μπροστά στο panel όταν πάω να κάνω videoconference ή επικοινωνία μόνο με ήχο δεν ακούω τίποτα και τα ρυθμιστικά του ήχου που υπάρχουν στο παράθυρο της συνομιλίας είναι ανενεργά.

Επίσης η κίνηση της cam είναι παρα πολύ αργή σαν να μπουκώνει όλη η σύνδεση (μια 384/128) και στο connection status του MSN μου βγάζει ένα θαυμαστικό !!!! το οποίο σας το δείχνω στο attachment. Στο Skype που δοκίμασα όλα δουλέυουν μια χαρά.... Έχω πάθει πλάκα, έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα !!!!

Μόλις βάζω την παλιά μου Audigy δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα !!!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ???

post-911-1442174263,2163_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.