dirk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα. Τις τελευταιες μερες εχω το εξης προβλημα:Ενω εχω ανοιχτο το μπρικι(pc μου ) ειτε σερφαρω,γραφω κατι κλπ... ακουω τον δισκο(20αρι) σα να κλεινει και να ανοιγει στο καπακι.Οπως οταν εχεις ενεργοποιημενο στο power options το turn off hard disks.Πιστευω πως ειναι δισκος...Αλλα θελω και αλλη αποψη να ξερω που βαδιζω.Το συστημα εχει τροφοδοτικο 350αρι,64Mb geforce,athlon xp 2000,2 δισκους ενα wd 20αρι με windows xp και ενα 40αρι wd με slackware 10.2 και windows xp,dvdr Nec nd3540,1 giga ram kingston,καρτα ηχου sb live 5.1 και 4 usb θυρες κατηλλημενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Μου φαίνονται πολλές οι συσκευές για το τροφοδοτικό σου. Ποια μάρκα είναι;Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τις περισσότερες συσκευές και να αφήσεις μόνο τις απαραίτητες. Δηλαδη τον δισκο, καρτα γραφικών, ενα dimm μνημης και παρακολούθησε αν στο κάνει και τότε. Αν όχι, μάλλον το τροφοδοτικό σου είναι ανεπαρκές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Νοέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Να τολμήσω να σου συστήσω ένα καλό Back-up γιατί μάλλον ο δίσκος ετοιμάζεται να μετακομίσει είς κύριον.... :059: Ίδια συμπτωματα είχα και εγώ στο παρελθόν με έναν WD 40GB και έναν Seagate 80 GB. Μετά από 3-4 μέρες κλακ-κλακ τάφτυσαν. Για τροφοδοτικό μάλλον χλωμό το κόβω. Δεν δείχνει να είναι τόσο οριακά φορτωμένο το σύστημα σου. Αν και ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 εμενα προσεξα πως εκανε αυτα τα κλακ-κλακ οταν ακουμπαγα πανω του ενα αλλο μολεξ.θα πεθανει κι ο δικος μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirk Νοέμβριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σαςΑπο αποψη τροφοδοτικου λιγο δυσκολο να υπηρχε προβλημα μιας και ειναι καινουριο(το προηγουμενο 300αρι τα πηγαινε μια χαρα μεχρι που καηκε,χορηγια ΔΕΗ).Και ως φαινετε απο τις τελευταιες δοκιμες(αποσυνδεσα 3 usb και τον αλλο σκληρο) ο 20αρις εχει αρχισει να παραδιδει πνευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.