sotiris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Μόλις αγόρασα τον αντικαταστάτη του pegasus 400. Το πήρα γιατί είχε το χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ στα psu: βάζεις εσύ τα καλώδια που χρειάζεσαι για τις συσκευές και έτσι δε γεμίζει το pc καλώδια. Η συσκευασία: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 ’λλο ένα χαρακτηριστικό που μου άρεσε (αν και δεν το 'χα δει) 20πιν για τους παλιούς, 24 πιν για τους νέους, χωρίς αντάπτορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 και τέλος η σύγκριση με το pegasus... καλός ο πήγασος, αλλά ο νέος είναι ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 από θόρυβο μου φαίνεται πιο αθόρυβο από το (ήδη αθόρυβο) pegasus.βέβαια το φορτίο που έχει είναι πάρα πολύ μικρό:amd xp @2000, gf 4 ti 4200, wd 80 ata δισκος και το dvd-rw, + τους 2 ανεμιστήρες του ψυγείου.σαν χαρακτηριστικά στην 12άρα δίνει 26Α, που πιστεύω μου φτάνουν και με την προσθήκη κάποιας 6600-6800 στο σύστημά μου.EDIT: όποιος ενδιαφέρεται για χαρακτηριστικά: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 καλοδούλευτο Σωτήρι πιστεύω να μην έχεις πρόβλημα. Και μένα με αρέσει πολύ η αφαίρεση προσθήκη καλωδίων, μεγειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 τιμη φιλε? απο ελλαδα το πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Μεγειές το τροφοδοτικό, καλορίζικο Πράγματι, είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιείς μόνο τα καλώδια που θέλεις. Δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα να βάλεις καινούργια κάρτα επάνω. Από Ελλάδα το πήρες ή έξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Νομιζω το φερνει το multirama το συγκεκριμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka τιμη φιλε? απο ελλαδα το πηρες? http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=53010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 ευχαριστώ guyz.multirama, 106 ευρώ τελική.έχει και έναν connectora για pci-express, δεν ήξερα ότι οι pci expressέχουν δικό τους βύσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 το παρατράγουδο ήταν ο πωλητής...δε θέλω να σχολιάσω, αλλά στο multirama ο ένας ήξερε και ο άλλος (ο πρώτος) δεν είχε ιδέα τι πουλάει.μου είπε: "119+φπα", "αυτό με τους 4 ανεμιστήρες", έλεος! έστω να μαθαίνουν την περίληψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Σε σχεση με το tagan ειναι καλυτερο/πιο αθορυβο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 δεν έχω δουλέψει tagan για να ξέρω.σαν θόρυβο εγώ τώρα δεν μπορώ να το ακούσω, γιατί καλύπτει η l30 και ο σκληρός τον ήχο του.πάντως πρέπει να ναι αρκετά αθόρυβο.σαν ποιότητα, αφού στο ίδιο εργοστάσιο φτιάχνονται, μάλλον την ίδια θα έχουν.(ελπίζω να μην αρχίσει και καίγεται όπως τα τελευταία tagan:...: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 13, 2016 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Πρέπει να δίνουμε update σε τέτοια θέματα, οπότε το update είναι ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μου κάηκε στους 36 μήνες και 1-2 βδομάδες! Ακόμη πετάω τα καλώδιά του που βρίσκω από δω κι από κει (modular γαρ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 13, 2016 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Πρέπει να δίνουμε update σε τέτοια θέματα, οπότε το update είναι ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μου κάηκε στους 36 μήνες και 1-2 βδομάδες! Ακόμη πετάω τα καλώδιά του που βρίσκω από δω κι από κει (modular γαρ). Επεσες σε κακό κομμάτι φίλε. Το δικό μου συνεχίζει ακάθεκτο , σε καθημερινή βάση. (φτού-φτού , τρίτη και 13 σήμερα). Τα καλώδια μήν τα πετάς , κάνουν και για προέκταση (ποτέ δέν ξέρεις) Είναι και nice shielded. Υ.Σ. Ωραίο cpu έχεις στο laptop της υπογραφής !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts