Jump to content

Είμαι άσχετος ...help me!!!

The-Saint

Recommended Posts

ρε παίδες μόλις μου χαρησαν μια καινουρια 9550 ati που γραφει πάνω στο κουτί της.."overclockable" !! αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολο να την γαργαλίσω έστω λιγάκι η να μην ασχοληθώ καθόλου??? και αν γίνεται υπάρχει κανένας οδηγός στο site για άσχετους??? :040:

Κάνε φίλε μία αναζήτηση εδώ και στο thelab.gr και θα δεις ότι η κάρτα κάνει καλή δουλειά
εγω λεω να μην κανεις τιποτα με την συγκεκριμενη καρτα διοτι απλως θα ειναι τσαμπα χρονος... :)

Τι συμπερασμα βγαινει απο εδω??

Η 9550 δε φυμίζεται για τρομερές επιδόσεις,αλλά αφού σου τη χάρισαν,όπως λες δε δικαιούσαι να έχεις και παράπονα. :tophat:

Πάντως,αν ενδιαφέρεσαι για overclocking αξίζει να δεις αν ο ιδιος ο κατασκευαστης της κάρτας σου (δεν τον αναφέρεις) προσφέρει κάποιο overcklocking utility.Αν οχι,χρησιμοποίησε το AtiTool ή παρόμοιο.

Το softmod εδώ δεν κάνει τίποτα,δε φαίνεται να υπάρχουν κλειδωμένα pipelines.

Προσωπικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κάρτα με overclocking δε θα έχει ορατές διαφορές στις επιδόσεις στα παιχνίδια (απο την ίδια χωρίς overclocking).

:033: :033: :033:

Την έχω την 9550 σε Asus, φημίζονται αυτές οι κάρτες για τον υπερχρονισμό τους. Εγώ την δουλεύω άνετα σε ταχύτητες 9600pro με stock ψύξη ένα μικροσκοπικό coolerάκι όπως των Northbridge.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.