Jump to content

Ποια 5.1 ακουστικα?

Braveheart1980

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για την αγορα 5.1 ακουστικων

Εχω δει της TEAC --> link και της Zalman --> link

Η αληθεια ειναι οτι μεταξυ των 2 κλεινω προς τα TEAC αλλα θα ηθελα και την αποψη σας

Μηπως μου προτεινετε καποια αλλα?

ΥΓ Απ'ότι καταλαβατε μαλλον δε μπορω να παιζω FEAR στις 2 το βραδυ με τα ηχεια στη διαπασων!

Έχω αγοράσει εδώ και καιρό τα zalman 5.1

Καλή δουλειά κάνουν, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί.

Τα χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες. Τα πίσω και μπροστά δεξιά και αριστερά κανάλια είναι σχετικά ευδιάκριτα. Το μπροστά κανάλι δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.

Από μπάσα εννοείτε πως δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πολλά.

Γενικά καλά είναι σε σχέση με απλά ακουστικά, δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό.

Αν θες μπορούμε να βρεθούμε να στα δώσω να τα δοκιμάσεις για μερικές μέρες.

Αν κατάλαβα καλά , το Teac μπορεί να συνδεθεί με USB? Δεν έχω καμμία όρεξη να ξυλώνω κάθε φορά 5 ηχεία για να βάλω τα ακουστικά.....

Oχι τα TEAC δε συνδεονται με usb.Απλα στον ενισχυτη (που παιρνει ρευμα ειτε απο usb ειτε απο εναν μετασχηματιστη) μπαινουν και τα ηχεια και τα ακουστικα και διαλεγεις απο που θες να ακουσεις.Οχι βαλε-βγαλε κτλ

YΓ Τhanks emnezia , θα το σκεφτω και θα σου πω!Να'σαι καλα!

Ναι αλλά τα ηχεία του υπολογιστή που τα βάζεις? Πάνω στον ενισχυτή και απο κεί έχεις επιλογή για την έξοδο?

Τα Zalman δουλεύουν παρόμοια ή έχει και εκεί την ίδια ιστορία?

Πανω στον ενισχυτη μπαινουν τα ηχεια και τα ακουστικα.Οχι βαλε βγαλε

Απεναντιας με τα Zalman που ειναι βγες εσυ(ηχεια)-μπες εσυ(ακουστικα)

Αααααα έχει και με μικρόφωνο? Κaλή φάση για chat.......To έχει άραγε το Πλάσιο...?

Και τα hp-10 και τα hp-11 ακουστικα εχουν μικροφωνο

Απλα τα hp11 εχουν διαφορετικο μικροφωνο

Οσο για το αν τα εχει το Πλαισιο πηρα τηλ. σημερα το πρωι και μου ειπε οτι τα εχει το καταστημα του Πειραια,της Κηφισσιας,της Βουλιαγμενης(απ'όπου και τα πηρα) κτλ κτλ

ΥΓ Ριξε κανα τηλ στο Πλαισιο μην πας αδικα man

θα γίνω λίγο κουραστικός... τι εννοείς διαφορετικό; Το skroutz μου βρίσκει τα HP-11 στα 62€. Υπάρχει λόγος για την χρηματική διαφορά ή όχι (τα HP-10 στο skroutz ξεκινάν από 53€)

Και κάτι ακόμη. Το καλώδιο τους τι μήκος έχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.