Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Ενδιαφερομαι για την αγορα 5.1 ακουστικωνΕχω δει της TEAC --> link και της Zalman --> linkΗ αληθεια ειναι οτι μεταξυ των 2 κλεινω προς τα TEAC αλλα θα ηθελα και την αποψη σαςΜηπως μου προτεινετε καποια αλλα?ΥΓ Απ'ότι καταλαβατε μαλλον δε μπορω να παιζω FEAR στις 2 το βραδυ με τα ηχεια στη διαπασων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αν κατάλαβα καλά , το Teac μπορεί να συνδεθεί με USB? Δεν έχω καμμία όρεξη να ξυλώνω κάθε φορά 5 ηχεία για να βάλω τα ακουστικά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Έχω αγοράσει εδώ και καιρό τα zalman 5.1 Καλή δουλειά κάνουν, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί.Τα χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες. Τα πίσω και μπροστά δεξιά και αριστερά κανάλια είναι σχετικά ευδιάκριτα. Το μπροστά κανάλι δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Από μπάσα εννοείτε πως δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πολλά.Γενικά καλά είναι σε σχέση με απλά ακουστικά, δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό.Αν θες μπορούμε να βρεθούμε να στα δώσω να τα δοκιμάσεις για μερικές μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αν κατάλαβα καλά , το Teac μπορεί να συνδεθεί με USB? Δεν έχω καμμία όρεξη να ξυλώνω κάθε φορά 5 ηχεία για να βάλω τα ακουστικά.....Oχι τα TEAC δε συνδεονται με usb.Απλα στον ενισχυτη (που παιρνει ρευμα ειτε απο usb ειτε απο εναν μετασχηματιστη) μπαινουν και τα ηχεια και τα ακουστικα και διαλεγεις απο που θες να ακουσεις.Οχι βαλε-βγαλε κτλYΓ Τhanks emnezia , θα το σκεφτω και θα σου πω!Να'σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Ναι αλλά τα ηχεία του υπολογιστή που τα βάζεις? Πάνω στον ενισχυτή και απο κεί έχεις επιλογή για την έξοδο?Τα Zalman δουλεύουν παρόμοια ή έχει και εκεί την ίδια ιστορία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Tα zalman είναι 3 καρφιά (mini-jack)l/r front l/r rear front/sub οπότε έχει βάλε-βγάλε (πολύ σπαστικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Ναι αλλά τα ηχεία του υπολογιστή που τα βάζεις? Πάνω στον ενισχυτή και απο κεί έχεις επιλογή για την έξοδο?Τα Zalman δουλεύουν παρόμοια ή έχει και εκεί την ίδια ιστορία?Πανω στον ενισχυτη μπαινουν τα ηχεια και τα ακουστικα.Οχι βαλε βγαλεΑπεναντιας με τα Zalman που ειναι βγες εσυ(ηχεια)-μπες εσυ(ακουστικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Χαλαρα Teac τότε δεν το συζητώ.....Αλήθεια , που τα βρήκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Χαλαρα Teac τότε δεν το συζητώ.....Αλήθεια , που τα βρήκες?Πλαισιο και MgmanagerΒλεπω οτι εχουν και δονηση τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Νοέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Εγώ έχω τα zalman αλλά τώρα θα έπαιρνα τα TEAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Tελικα πηρα τα TEAC!Αναμεινατε αυριο ενα ωραιοτατο review! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Tελικα πηρα τα TEAC!Αναμεινατε αυριο ενα ωραιοτατο review!Καλοδεχουμενο! Αναμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Νοέμβριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Τι διαφορά έχουνε τα HP-10 που πήρες με τα HP-11 που είναι στο link που δίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Τι διαφορά έχουνε τα HP-10 που πήρες με τα HP-11 που είναι στο link που δίνεις?Η μονη διαφορα εγκειται στο μικροφωνο.Τιποτε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αααααα έχει και με μικρόφωνο? Κaλή φάση για chat.......To έχει άραγε το Πλάσιο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αααααα έχει και με μικρόφωνο? Κaλή φάση για chat.......To έχει άραγε το Πλάσιο...?Και τα hp-10 και τα hp-11 ακουστικα εχουν μικροφωνοΑπλα τα hp11 εχουν διαφορετικο μικροφωνοΟσο για το αν τα εχει το Πλαισιο πηρα τηλ. σημερα το πρωι και μου ειπε οτι τα εχει το καταστημα του Πειραια,της Κηφισσιας,της Βουλιαγμενης(απ'όπου και τα πηρα) κτλ κτλΥΓ Ριξε κανα τηλ στο Πλαισιο μην πας αδικα man Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Νοέμβριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 θα γίνω λίγο κουραστικός... τι εννοείς διαφορετικό; Το skroutz μου βρίσκει τα HP-11 στα 62€. Υπάρχει λόγος για την χρηματική διαφορά ή όχι (τα HP-10 στο skroutz ξεκινάν από 53€)Και κάτι ακόμη. Το καλώδιο τους τι μήκος έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 16, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Ετοιμο το review : http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=165262 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.