Jump to content

6800(agp):GALAXY Glacier η MSI ?

abcba

Recommended Posts

Γεια σας.Ενδιαφερομαι για αγορα καρτας NVidia 6800.Ειμαι μεταξυ των εξης δυο:1)GALAXY Glacier NVIDIA GEFORCE 6800 TD 128MB AGP και

2)MSI NX6800 TD 128 AGP.

Η πρωτη εχει πολυ καλο cooling(οπως λενε καποια reviews,το καλυτερο για αυτην την καρτα) και ειναι clock-αρισμενη 25 Mhz παραπανω απο την default version(350 αντι 325).Εχει ομως μονο 1 χρονο εγγυηση.

Η δευτερη ειναι στην default εκδοση της(χωρις καποιο extra ``push-αρισμα`` απο την MSI)-για το cooling της δεν εχω διαβασει κατι- και εχει ομως 3 χρονια εγγυηση.

Δεν ξερω ποια θα ηταν η σωστοτερη επιλογη απο τις δυο.Αν εχει γνωμη καποιος για το θεμα αυτο παρακαλω να προτεινει κατι.Ευχαριστω.

γεια σου Soler, πιστευεις πως υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις μεταξυ τους(τοσο ωστε να προτιμησει κανεις τη μια απο της δυο-στη συγκεκριμενη περιπτωση την υπερχρονισμενη)?

Επισης θα ηθελα να ρωτησω για το τροφοδοτικο.Ενα συστημα με 2,8 (Northwood),1024Mz (στα 333), σκληρο 80 Gb,1 DVDR,1 DVD drive,modem, μια καρτα τηλεορασης(Winfast TV) και την 6800 εχει αναγκη μεγαλυτερου τροφοδοτικου απο 350W που εχω τωρα?(το τροφοδοτικο ειναι μαρκας ΕΖ-δεν ξερω αν ειναι ``καλο`` η οχι).Μπορω να χρησιμοποιησω αυτο που εχω τωρα δοκιμαστικα και αν χρειαστει να παρω πιο μεγαλο ή υπαρχει το ενδεχομενο ζημιας?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.

γεια σου Soler, πιστευεις πως υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις μεταξυ τους(τοσο ωστε να προτιμησει κανεις τη μια απο της δυο-στη συγκεκριμενη περιπτωση την υπερχρονισμενη)?

Επισης θα ηθελα να ρωτησω για το τροφοδοτικο.Ενα συστημα με 2,8 (Northwood),1024Mz (στα 333), σκληρο 80 Gb,1 DVDR,1 DVD drive,modem, μια καρτα τηλεορασης(Winfast TV) και την 6800 εχει αναγκη μεγαλυτερου τροφοδοτικου απο 350W που εχω τωρα?(το τροφοδοτικο ειναι μαρκας ΕΖ-δεν ξερω αν ειναι ``καλο`` η οχι).Μπορω να χρησιμοποιησω αυτο που εχω τωρα δοκιμαστικα και αν χρειαστει να παρω πιο μεγαλο ή υπαρχει το ενδεχομενο ζημιας?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.

Γεια σου και σένα :).

Φυσικά δεν υπάρχει θέμα διαφοράς επιδόσεων με 25mhz παραπάνω.

Όσο για το τροφοδοτικό, ανάλογα. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Ίσως έχεις πρόβλημα ίσως να είναι και όλα μια χαρά.

Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Ενδεχόμενο ζημιάς όχι. Το πολύ-πολύ να παρατηρήσεις κάποια αστάθεια στο σύστημα αν δεν είναι επαρκής η τροφοδοσία.

εγω αγορασα την albatron 6800le.

το τροφοδοτικο μου ειναι 350 watt,αλλα με την καρτα tv πανω δεν τη "σηκωνε".

οποια απο τις δυο και αν παρεις (γνωμη μου την msi) μαλλον θα χρειαστεις μεγαλυτερο

τροφοδοτικο :023:

Υστερα απο τις προτασεις σας,και σκεπτομενος βεβαια και την εγγυηση των 3ιων ετων,κατεληξα στην MSI.Βεβαια αυτο ηταν ματαιο γιατι συντομα εμαθα πως τα αποθεματα της εξαντληθηκαν απο το μαγαζι που την ειχα βρει με 199Ε.Αλλου μπορει νατην βρει κανεις αρκετα ακριβοτερη και δεδομενου οτι διαθετω το πολυ 200Ε για καρτα γραφικων η επιλογη καρτας εχει ``παγωσει``.Μεταχειρισμενη δεν εχω κατορθωσει να βρω σε αυτην την τιμη αν και θα το προτιμουσα για να βρω κατι καλυτερο.Αν εχει να προτεινει κατι καποιος σε αυτα τα λεφτα (καινουρια η μεταχειρισμενη),τον ακουω.Ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.