Jump to content

MAXTOR 250GB ide vs WD 250GB ide

kagelar34

Recommended Posts

Παιδιά είμαι ανάμεσα σ' αυτούς εδώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.302599

κ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303757.

Εχει κανείς κάποιον από αυτούς?Θέλω μόνο να μην κάνει θόρυβο...έχω έναν seagate 200GB αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί κάνει θόρυβο όταν είναι idle...κάτι σαν να ροχαλίζει...δεν πρόκειται να ξαναπάρω seagate...

Eχω και έναν maxtor στα τελευταία του ο οποίος κάνει θόρυβο όταν "κινείται" αλλά όχι όταν είναι idle...λέω να ξανπάρω κανα maxtor πάλι, γιατί θα μ' εκνευρίσει πολύ αν κάνει θόρυβο ο σκληρός όταν είναι Idle, κάτι που φοβάμαι από τον WD γιατί δεν έχω ξαναπάρει.

Έχει κανείς WD στα 200GB-250GB να μας πει αν ροχαλίζουν κι αυτοί?

Πάρε τον Maxtor πολύ καλός ήταν..

bb.... what???? μόνο 107Ε??? Έλεος .. και εγώ τον πήρα 170 απο την Cosmodata αλλά τον πούλησα πρίν 2 εβδομάδες 140.. πάλι καλά.. Maxtor είχα αλλά τον πούλησα λόγω αναβάθμισης σε SATA2(PCI οχι ONboard)

Αν θες να πουλήσεις τον παλιο Seagate ξέρω έναν όπου ενδιαφέρεται..;)

Y.Γ. Ο Seagate είναι SATA η EIDE???

Υ.Γ.2. Και εγώ έχω έναν Maxtor SCSI 540MB αγορασμένο το 92 και απο φασαρία κάνει λες και είναι μίξερ :011: :011: !!!!

Δηλαδή όσοι λέτε Maxtor να υποθέσω πως λέτε ότι θα είναι πιο ήσυχος από τον WD?Θα πάω στο μαγαζί κ θα τους πω τα παραπάνω, αν ροχαλίζει ο σκληρός θα τον πάω πίσω.

Κάτι ακόμη που είδα είναι ότι σε αρκετά μαγαζιά αναφέρεται ο WD ως ΑΤΑ-100 νόμιζα ότι όλοι οι IDE δίσκοι είναι ΑΤΑ-133 πλέον

UltraATA 6 δλδ 133μβ/δ υποστηρίζουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους μόνο οι Maxtor αν δεν απατώμαι...δεν νομίζω ότι έχει πραγματικό αντίκτυπο στις επιδόσεις όμως...

Ε? WTF? αφού 33 είναι ρε. Εκτός αν λες π.χ. για pci-e που dunno

Σε Server mobos παλιά είχαν μια PCI 5V στα 66MHz όπου η μόνη διαφορά με σχέση τις σημερινές PCI 64Bit είναι το κόψιμο στην μέση. Αυτή η θύρα αρχικά σχεδιάστηκε για SCSI RAID Controllers αλλά το σχέδιο καταργήθηκε λόγω της μεγάλης τροφοδοσίας τα κυκλόματα ζεσταινόντουσαν πολύ.Δες εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.