TheoV1442169126 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Επειδη στο συστημα μου δεν εχω τανκ σκεφτηκα να παρω ενα παλοιο τανκ απο ενα κιτ της ασετεκ οπου ειχα.Το συγκεκριμενο τανκ εχει ταχυδεσμους των 10μμ και των 12μμ.Εγω εχω σωληνες 1/2".Σκεφτηκα λοιπον το μικροτερο σωληνα να τον χωρεσω μεσα σε αυτον της 1/2" και με ενα σφικτηρακι να το σφιξω.(Το δοκιμασα και εφαρμοζε μεσα στον αλλον αψογα).Το ιδιο και με τον 10 μμ αλλα σε αυτο ειναι πιο δυσκολο καθως ειναι κατα πολυ μικροτερος του σωληνα 1/2¨και κολυμπαει εκει μεσα.Αλλα αν το τυλιξω με κατι και τον εφαρμοσω και σφιξω και αυτο μεσα στο σωληνα 1/2" θα εχω καποιο προβλημα με την ποσοτητα του νερου που βγαινει απο το τανκ καθοτι ο 12μμ θα βγαζει μικροτερη ποσοτητα νερου μεσα στον 1/2".Τι λετε τι θα μπορουσα να κανω με αυτο το τανκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Βαλε λιγο σωληνα 10mm και απο πανω βαλε 1/2 . Σφιξε τα και εισαι ΟΚ .Ισως να πεσει η ροη λιγο ... αν και πιστευω οτι θα ειναι πολυ πολυ μικρη η διαφορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV1442169126 Νοέμβριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Κοιταξε εχω την Eheim 1250.Δε νομιζω να πεσει η ροη .Η αντλια αυτη ειναι δυνατη εχει καλη πιεση.(δεν βεβαια και η iwaki :002: )Αλλα δεν θα ηταν καλυτερα απο το να μην εχω καθολου και να ειναι ενα κλειστο κυκλωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.