Jump to content

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?

Panzos

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Συμφωνω και εγω ολες οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας ιδιες ειναι.Απλα εχω Cosmote:) :cool::blink:

Δοκιμασα cosmote και vodafone. εχω καταληξει στην TIM εδω και χρονια (απο εποχης telestet). Πιστευω οτι εχει καλυτερο customer service απο οτι οι αλλες 2 που ειπα.

Παλιά είχα ΤΙΜ αλλά τελικά αποδήκτηκε μπαρούφα. Τώρα έχω vodafone και είμαι ευχαριστημένος και απο σήμα και απο οικονομικής απόψεως. H cosmote πιστέυω οτι έχει το καλύτερο σήμα απ' όλες αλλα οι τιμες της είναι εξοφρενικές :-O

Η vodafone τα συνδιάζει όλα...:banging:

Tim εταιρικο εδω......!4χρονια εχω tim....telestet τελος παντως κ μια καρτα vodaphone που δεν την πολυ χρησιμοποιω...

Cosmote έχω με το ίδιο νούμερο από το 99(αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν είμαι και πολυ ευχαρηστημένος απο την εξυπηρέτηση.

Vodafone, σταθερά εδώ και 7 συναπτά έτη... απολύτως ικανοποιημένως!:T:

Simply the best!

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 10:55]

Oλες ρε φλωρε Panzo.......Tι εγινε καμια ερευνα κανεις?????

Ναι ρε καραγκιοζακο αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα...ολη μερα basket παιζεις....!:jump:

cosmote φυσικά. σίγουρα πράγματα, εαν σύμβει κάτι να ξέρεις ποιόν να βρίσεις. η Q φτηνή είναι αλλά οι υπηρεσίες της είναι ακόμη χάλια ( τώρα ενεργοποιήσαν τα MMS ) η TIM μόνο ωραίες διαφημίσεις έχει και η Vodafone απλά δεν μου αρέσει.

Αρχική απάντηση από Shakesbeer [Σήμερα, στις 13:19]

cosmote φυσικά. σίγουρα πράγματα, εαν σύμβει κάτι να ξέρεις ποιόν να βρίσεις. η Q φτηνή είναι αλλά οι υπηρεσίες της είναι ακόμη χάλια ( τώρα ενεργοποιήσαν τα MMS ) η TIM μόνο ωραίες διαφημίσεις έχει και η Vodafone απλά δεν μου αρέσει.

Ααααα ρε shakesbeer με τις επιστημονικες σου αναλυσεις !!!!!

Ποιος εισαι μωραδερφακι μου;:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από Panzos [Σήμερα, στις 15:29]

Ααααα ρε shakesbeer με τις επιστημονικες σου αναλυσεις !!!!!

Ποιος εισαι μωραδερφακι μου;:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

απλα τεκμηριώνω την γνώμη μου διότι έχω βούληση κύριε μου :p :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.