Jump to content

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?

Panzos

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Οικογενειακώς, ανέκαθεν COSMOTE επειδή είναι η μόνη που πιάνει στο χωριό. Συν τοις άλλοις τη θεωρώ καλύτερη από τις άλλες επειδή:

1. Η Q είναι καινούρια ακόμα και δεν προσφέρει καλλές υπηρεσίες.

2. Η Telestet ποτέ δε μου άρεσε λόγω χάλια σήματος σε ορισμένες περιοχές. Τώρα που έγινε TIM δεν ξέρω τι παίζει...

3. Η Vodafone μου την έχει δώσει με την υπερβολική διαφήμιση όπως και με τις πουστιeς που κάνει σε κάποια live κινητά (βλ. κλείδωμα υπερύθρων κ.τ.λ.). Πριν που ήταν Panafon δεν με ξίνιζε ιδιαίτερα κάτι...

Έχω 2 Cosmote καρτοκινητά επί 5 και 3 χρόνια αντίστοιχα..... Το γιατί απλό:

1. σου δίνει την δυνατότητα να μην ανανέωσης τον χρόνο ομιλίας για έναν ολόκληρο χρόνο,

2. οι κάρτες ανανέωσης κάνουνε 7 μόνο :)

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 18:09]

Έχω 2 Cosmote καρτοκινητά επί 5 και 3 χρόνια αντίστοιχα..... Το γιατί απλό:

1. σου δίνει την δυνατότητα να μην ανανέωσης τον χρόνο ομιλίας για έναν ολόκληρο χρόνο,

2. οι κάρτες ανανέωσης κάνουνε 7 μόνο :)

Η Q σου δινει τη δυνατοτητα να μην ανανεωσεις το χρονο για περισσοτερο χρονο και η καρτα κανει μονο 5 euro.

Αρχική απάντηση από Panzos

Η Q σου δινει τη δυνατοτητα να μην ανανεωσεις το χρονο για περισσοτερο χρονο και η καρτα κανει μονο 5 euro.

Λάθος... η κάρτα σου απενεργοποιείται μετά από 6 ή 9 μήνες(δεν θυμάμαι πόσο). Βέβαια μετά μπορείς να ανανεώσεις πάλι και να ξαναχρησιμοποιήσεις την κάρτα.

Εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος .Η Q εχει παραπανω μηνες απο τις αλλες εταιρειες στο χρονο για την μη ανανεωση καρτας .Δεν εχει και μεγαλη σημασια βεβαια .....ποιοις καρμιρης θα μηνει 12 μηνες χωρις καρτα ; Παντως περιμενα την vodafone να κανει περιπατο.....ντερμπι το κανατε !!!:D

Αρχική απάντηση από Panzos

Δεν εχει και μεγαλη σημασια βεβαια .....ποιοις καρμιρης θα μηνει 12 μηνες χωρις καρτα ;

Εγώ... που έχω 4 κάρτες Q για να βρίσκονται, ενώ χρησιμοποιώ TIM και Vodafone....

Όπως καταλαβαίνεις είμαι διχασμένη προσωπικότητα με δύο βασικά πρόσωπα και 4 που υποβόσκουν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.