Jump to content

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?

Panzos

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Παλιά είχα ΤΙΜ αλλά τελικά αποδήκτηκε μπαρούφα. Τώρα έχω vodafone και είμαι ευχαριστημένος και απο σήμα και απο οικονομικής απόψεως. H cosmote πιστέυω οτι έχει το καλύτερο σήμα απ' όλες αλλα οι τιμες της είναι εξοφρενικές :-O

Η vodafone τα συνδιάζει όλα...:banging:

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 10:55]

Oλες ρε φλωρε Panzo.......Tι εγινε καμια ερευνα κανεις?????

Ναι ρε καραγκιοζακο αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα...ολη μερα basket παιζεις....!:jump:

cosmote φυσικά. σίγουρα πράγματα, εαν σύμβει κάτι να ξέρεις ποιόν να βρίσεις. η Q φτηνή είναι αλλά οι υπηρεσίες της είναι ακόμη χάλια ( τώρα ενεργοποιήσαν τα MMS ) η TIM μόνο ωραίες διαφημίσεις έχει και η Vodafone απλά δεν μου αρέσει.

Αρχική απάντηση από Shakesbeer [Σήμερα, στις 13:19]

cosmote φυσικά. σίγουρα πράγματα, εαν σύμβει κάτι να ξέρεις ποιόν να βρίσεις. η Q φτηνή είναι αλλά οι υπηρεσίες της είναι ακόμη χάλια ( τώρα ενεργοποιήσαν τα MMS ) η TIM μόνο ωραίες διαφημίσεις έχει και η Vodafone απλά δεν μου αρέσει.

Ααααα ρε shakesbeer με τις επιστημονικες σου αναλυσεις !!!!!

Ποιος εισαι μωραδερφακι μου;:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από Panzos [Σήμερα, στις 15:29]

Ααααα ρε shakesbeer με τις επιστημονικες σου αναλυσεις !!!!!

Ποιος εισαι μωραδερφακι μου;:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

απλα τεκμηριώνω την γνώμη μου διότι έχω βούληση κύριε μου :p :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.