Jump to content

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?

Panzos

Ποιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιήτε ?  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Vodafone νομιζω ειναι μια χαρα, κοντα στα δικτυα της cosmote και κοντα στις τιμες τις tim. η q ενω μαλλον ειναι αρκετα καλη, δεν εχει μαζεψει κοσμο, απλα γιατι και με τις αλλες μια χαρα τα πανε.:mobile: :mobile: :mobile:

....τα ιδια και γω ξεκινησα το 96 με telestet ...μετα το 98 αλλαξα νουμερο παλι με telestet

...και επειτα το εκανα Q με την αλλαγη μονο ενος ψηφιου (του παροχεα)....και επιτελους το 2003 το εκανα Vodafone (με φορητοτητα νουμερου)......και ολα αυτα γιατι δεν ηθελα να αλλαξω το νουμερο που ειχα....;) ...εχω δοκιμασει και cosmote για κανα χρονο σαν δευτερο νουμερο.....αλλα δεν νομιζω να ξαναδοκιμασω....

Ειχα vodaphone για ενα χρόνο και ημουν ευχαριστημένος 2 ωρες με 24ε. Μετα αποφάσισα να σταματήσω τα χαράτσια και πηρα αλα καρτ. Τωρα ειμαι ακόμη πιο ευχαριστημένος :D

Επειδή δεν γουστάρω τον βιασμό της Vodafone στις συσκευές έχω Cosmote και είμαι 101% ικανοποιημένος! :T: (Για ΤΙΜ δεν το συζητάω... Απαράδεκτο σήμα στη Θεσσαλονίκη.. :TD: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.