fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 εχω διαπιστώσει ότι το σύστημα μου πάσχει από θέμα ταχύτητας δίσκου . έχω έναν maxtor 120gb 1 χρόνου αλλα δεν με ικανοποιεί ...ειδικά στα παιχνίδια και με 9600 xt 256 που έχω κολλάνε και ο δίσκος διαβάζει συνεχεια.... σκέφτομαι λοιπόν να πάρο έναν καινούριο. από θέμα χορού δεν έχω πρόβλημα προσωρινά αλλα από θέμα ταχύτητας καίγομαι...!!! σκέφτομαι λοιπόν να πάρο έναν raptor για να φορτώνει τα windows αλλα έχω τις έξεις σκέψεις σε ένα χρόνο όταν θα θέλω να μεταβώ σε amd ήδη οι motherboards υποστηρίζουν σατα 2,5 θα βγει και σατα 3 σε λίγο..ο raptor είναι σατα 1 (150) ... αξίζει η αγορά του ?? δηλαδή θα έχει καλή απόδοση και σε ένα σύστημα μετά από ένα χρόνο ?? επίσης σκέφτομαι να βάλω και 1gb ram ακόμα dual (έχω 2 x 256) αλλα κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο feature το οποιο ενεργοποιείται και σκοτώνει τις επιδόσεις στο σύστημα με όνομα 2T δεν θυμάμαι τι σημαίνει στο forum με τις ram το είδα αλλα για να μην κάνω 2 thrads το αναφέρω εδώ."επιδις" ακόμα μια απορία.επειδή το fear είναι κάπως απαιτητικό και γεμάτο bugs ο catalyst driver της ATI.ποιος θα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός install ?σε ξεχωριστό δίσκο ? στον ίδιο δίσκο που έχω τα win ? η στον ίδιο δίσκο που έχω τα win αλλα σε διαφορετικό partition εντελώς άδειο ???? ας μου πει κάποιος το fear ακόμα demo έχω και δεν με βλέπω να αγοράζω το κανονικό αν δεν δω ότι η 9600 xt 256 το παίζει έστω στα 800x600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Νοέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 εγω θα πηγαινε σε raid με ενα αλλο ιδιο δικο με αυτο που εχεις και θα εβαζα και μερικα χρηματα παραπανω να παρω και ενα 2x512, Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Νοέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Εγω θα εβαζα παραπανω μνημη και μετα θα σκεφτομουν το δισκο.Διαβαζει συνεχεια γιατι λογω μικρης ποσοτητας μνημης χρησιμοποιει το pagefile συνεχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αφου καιγεσαι απο θεμα ταχυτητας η λυση ειναι 2χ512ram και ενα λυσαλαιο raptora.Δοκιμασμενο και εγγυημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.