Theo.gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 ρε παιδιά έχω δύο 80άρηδες δίσκους σε raid0 και σκέφτομαι να του βάλω πάνω στη mb χωριστά επειδή κάθε φορά που κάνω φορμάτ ζητάω δίσκους από φίλους μου για να κάνω backup. Αν τους χωρήσω θα έχω απώλεια επιδόσεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 δυστυχώς ναι.....τους εχεις σε Raid 0 κι έτσι τα αρχεία μοιράστηκαν και στους 2 δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Νοέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Απωλεια επιδοσεων σιγουρα θα εχεις...Θα ξερεις φυσικα οτι πριν τους χωρισεις πρεπει να εχεις κανει μπακαπ οπωσδηποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosis Νοέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 raid0 = διπλάσια ταχύτητα αφου λειτουργούν και οι δυο ταυτόχρονα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 αν δεν προκειται συντομα να παρεις αλλον, χωρισε τους. Θα χασεις ελαχιστα σε χρονους φορτωματος, αλλου θα κερδισεις πολυ περισσοτερο (ασφαλεια, ευελιξια, χρονος αντιγραφης/επεξεργασιας αρχειων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Μήπως θα ήταν καλύτερα αν τους χωρίσω σε δύο particions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Ή ακόμα καλύτερα να πάρεις ένα εξτρά δίσκο να αποθηκεύεις ότι θες εκεί γιατί ακόμα και με partition, το RAID-O δεν προτείνεται για αποθήκευση δεδομένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Μέχρι να πάρω ένα δίσκο να του χωρίσω σε δύο partitions και να τους αφήσω σε raid ή να απλά να τους βάλω στις απλές θύρες sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.