Jump to content

Nεο Freeze Pack

unseen

Recommended Posts

Σχεδιο ακολουθησα το γνωστο:

hpim17753re.th.jpg

Απλα το παλικαρι ηθελε μεγαλο ευκαμπτο.

hpim17774mh.th.jpg

Και το γνωστο evaporator του 11.

hpim17783aj.th.jpg

Νεα κουτια ;)

Βεβαια και αυτα χρειαζονται διορθωσεις που θα διορθωθουν στις επομενες version :)

Ετοιμες τρυπες μπροστα πλεον και οχι σιτα, και μονιμο μανομετρο για ελεγχο πιεσεων.

Εχει υπολογιστει και χωρος για controller ή lcd. Για ομορφοτερο διακοπτη ειμαι στην αναζητηση.

hpim17814zo.th.jpg

Ετοιμες τρυπες

hpim18156yl.th.jpg

Ετοιμες κολλημενες βιδες για τον πισω ανεμηστηρα και τρυπημενη λαμαρινα στο ρολο της γρυλιας.

hpim18167in.th.jpg

Καπακι με ετοιμο κομμενο πλαινο

hpim18187kz.th.jpg

Το πλεξυ μπαινει σε αυλακια απο την μεσα μερια και ασφαλιζει χωρις την χρηση βιδων. Σχεδιασμενο ετσι ωστε να μπορει να αλλαζει ευκολα με πχ αλλο χρωμα πλεξυ.

hpim18192kt.th.jpg

Πυρακια για την αποφυγη στρεψης του κουτιου. Προσπαθησα να βαζω οσο το δυνατον λιγοτερες βιδες.

hpim18201ox.th.jpg

Εβαλα και ενα φιλτρακι για τα ρευματα στο συγκεκριμενο.

hpim18217el.th.jpg

Και το συστημα στεγαστηκε :)

hpim18222qh.th.jpg

hpim18292fj.th.jpg

και μια απο μπροστα

hpim18286fv.th.jpg

Και μερικες νυχτερινες

Ανεμηστηρες εβαλα δυο διαφανους με μπλε φωτισμο. Απεφυγα την λαμπα. Οι ανεμηστηρες μου φανηκε οτι δινουν πιο "γλυκο" μπλε.

hpim18249kl.th.jpg

hpim18233ah.th.jpg

hpim18254fn.th.jpg

hpim18262xt.th.jpg

Πραγματικα πολυ ομορφο Χρηστο !

Για βελτιωση κατι χρειαζεται μπροστα . Δε μου αρεσουν οι τρυπες ... Δε μπορω να το προσδιορισω ακριβως ... Ισως ειναι μεγαλες ...

Αν μπορουσε να γινει οπως του prommie . Που φοριεται , δηλαδη , αλλη μια προσοψη απο μπροστα .

Ουαου...τελικα αξιζε τον κοπο χρηστο...κορυφαιο!! Απο μπροστα νομιζω οτι προτιμω τις σχαρες...δεν ξερω, ειναι δυσκολο. Ειτε ετσι ειτε αλιως κουκλια ειναι. Απο τεμπς τι γινεται? ο μεγαλυτερος ευκαμπτος ειχε καμια επιπτωση?

[οfftopic Την παρασκευη φερε και κανα 3μετρο χοντρο νεοπρενιο. Για τους σωληνες...χειροτερευει!) οfftopic]

• 1 month later...

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα,(αν και λιγο καθυστεριμενα βλεπεις ειμαι φανταρος) τυφλα να εχει το prommie συνεχεια ολο και πιο ομορφα τα κατασκευαζεις και παλι μραβο ρε φιλε...:038:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.